Το ΦΕΚ για την επικήρυξη των Ξηρού, Μαζιώτη και Ρούπα -Eνα εκατ. ευρώ για κάθε σύλληψη

Μοιράσου

Το ΦΕΚ για την επικήρυξη των Ξηρού, Μαζιώτη και Ρούπα -Eνα εκατ. ευρώ για κάθε σύλληψη

Διαφήμιση

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτια υπόπτων για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού, δημοσιεύθηκε σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η απόφαση για την επικήρυξη του εκτελεστή της «17Ν», αλλά και τον Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα και των δραστών της διπλής δολοφονίας έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Ν. Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης, δίνεται χρηματική αμοιβή τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ σε όσους δώσουν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των επικηρυγμένων, ενός εκατομμυρίου για κάθε περίπτωση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

5 Νοεμβρίου – 8 Νοεμβρίου 2026
Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Πρόγραμμα δράσεων στην Πλατεία Δημαρχείου και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης
Συνδιοργάνωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου με το Μουσικό Σχολείο Ρόδου για τον λαϊκό πολιτισμό στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
Διαφήμιση

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

5 Νοεμβρίου – 8 Νοεμβρίου 2026
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr