Ο λογαριασμός μου

Δώρο του Πάσχα ξανά για μισθωτούς και συνταξιούχους – Ποιοί το δικαιούνται

Μοιράσου 

Διαφήμιση

Μέσω του πλεονάσματος, η κυβέρνηση επιδιώκει να επαναφέρει το δώρο Πάσχα για μια μεγάλη μερίδα μισθωτών και συνταξιούχων. Μάλιστα, υπολογίζει πως θα δώσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στη συνέντευξή του στο Βήμα ο Αντώνης Σαμαράς, το πλεόνασμα αναμένεται να εκτιναχθεί πάνω από τα 1,5 δισ. ευρώ και έτσι το διαθέσιμο -βάσει της συμφωνίας με την τρόικα- θα μπορεί να είναι άνω του 1 δισ.

Ετσι, η κυβέρνηση επιδιώκει να δώσει σε στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς και χαμηλοσυνταξιούχους, δώρο Πάσχα, ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν θα είναι μόνιμη η επιστροφή του δώρου.

Πηγή:iefimerida.gr

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Πολιτισμός

Η Ρόδος υποδέχτηκε τη Biennale of Contemporary Keramics 2026

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση, Οικονομία

Απόκτηση οικοπέδου για τη δημιουργία φοιτητικών κατοικιών

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση