Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2026

Ο λογαριασμός μου

Η ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Παραδεισίου στο δήμαρχο Ρόδου

Μοιράσου

Η ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Παραδεισίου στο δήμαρχο Ρόδου

Διαφήμιση

Τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Παραδεισίου συνάντησε το πρωί ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν τη λειτουργία του δήμου ενώ απάντησε και σε απορίες των ίδιων των παιδιών.

Οι μαθητές των δύο τμημάτων της ΣΤ΄ τάξης  συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους κ. Δημήτρη Σταματέλο και Μανόλη Χατζηαλεξίου ξεναγήθηκαν στους χώρους του δημαρχιακού μεγάρου και στη συνέχεια στην αίθουσα εθιμοτυπίας τους συνάντησε ο δήμαρχος και ξεκίνησε η συζήτηση για θέματα που αφορούν και τη λειτουργία του σχολείου τους προκειμένου να επιλυθούν τυχόν δυσλειτουργίες.

Ο κ. Κουσουρνάς ευχήθηκε στους μαθητές καλή πρόοδο και τους ζήτησε να αξιοποιήσουν τη δύναμη του μυαλού τους προσθέτοντας γνώσεις που θα προκύψουν από τη μελέτη και την υπακοή προς τους δασκάλους τους.

Διαφήμιση

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2026
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Δωδεκάνησα, Εκπαίδευση, Κοινωνία

Μεγάλη επιτυχία είχε το Πάρτυ χαράς και προσφοράς της Δωδεκανησιακής Μέλισσας

Διαβάστε περισσότερα

Περιβάλλον

Ανησυχία του Συλλόγου Κολυμβητών για την κατάσταση στην παραλία του Ενυδρείου

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση