Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
25.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚλούβας και Μπρίγγος υποψήφιοι με το Γιώργο Χατζημάρκο

Κλούβας και Μπρίγγος υποψήφιοι με το Γιώργο Χατζημάρκο

- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Κλούβας θα δώσουν κοινό αγώνα νίκης με τον Γιώργο Χατζημάρκο, υποψήφιο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

«Κατεβαίνω σαν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές από αγάπη για τον τόπο μου  αλλά και επειδή κουράστηκα να δέχομαι και να ανέχομαι παθητικά να αποφασίζουν οι άλλοι για εμάς. Ζητώ την συνεργασία σας. Σας ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο… Οι καιροί πού ζούμε είναι δύσκολοι και κρίσιµοι και έχουμε υποχρέωση να λέμε τα πράγµατα με το όνοµα τους. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τον κόσμο έχει υπερκεράσει τα πάντα.  

Ο τόπος μας χρειάζεται ένα Περιφερειάρχη  που θα βιώνει τα προβλήματα και τα άγχη τους και που θα συμβάλλει ώστε οι Συμπολίτες μας να «ξαναχαμογελάσουν».
Ένα Περιφερειάρχη που δεν θα απαξιώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Ένα Περιφερειάρχη  οραματιστή, που θα εμπνέει στους πολίτες αισιοδοξία, με νέες ιδέες και οράματα.
Που θα τους κάνει και πάλι να ελπίζουν.
Κάτι που και ο ίδιος ο Γιώργος Χατζημάρκος    έχει σαν προτεραιότητα.
Δεν θέλω να υποσχεθώ, ούτε να χαϊδεύω αυτιά με προτάσεις που θα μείνουν ανεκπλήρωτες.  Θέλω απλά να μπορώ να μιλάω με το συμπολίτη μου και την επόμενη ημέρα χωρίς δυσπιστία, παρά μόνο με εμπιστοσύνη.
 Εξάλλου εγώ πάντα ήμουν <<του… κάνω και όχι του λέγω >>!! , δηλώνει ο Γιάννης Κλούβας.

Βιογραφικό

- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Κλούβας γεννήθηκε στη Ρόδο το 1955. Γονείς του είναι ο Αντώνιος και η Βασιλεία Κλούβα. Φοίτησε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου και συνέχισε τις σπουδές του στην Σχολή Μαθητείας «ο Νηρεύς». Από το 1978 δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης στη Ρόδο. Υπήρξε Πρόεδρος  του Σωματείου των Μπαρ και Νυχτερινών Κέντρων του νησιού, είναι εν ενεργεία Πρόεδρος των Εστιατόρων Ρόδου (2 θητείες), Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Ρόδου, Σύμβουλος του ΕΒΕΔ ( 2 θητείες) και είναι ενε ενεργεία δημοτικός σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Ρόδου με την παράταξη Ρόδος Μπροστά.

Ο Στέλιος Μπρίγγος υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος  με τον Γιώργο Χατζημάρκο

00

«Η Μύκονος, το νησί μας, ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς παγκοσμίως, πρέπει να πρωταγωνιστεί στην νέα εποχή. Η αναβάθμιση της ζωής, η βελτίωση της καθημερινότητας, κυρίως στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας και του πολιτισμού πρέπει να είναι κυρίαρχο μέλημα όλων μας.
Το ζητούμενο δεν είναι μόνο να γίνει η Μύκονος γνωστή στον κόσμο, αλλά το πως θα διατηρήσει υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές.
Η συλλογική προσπάθεια, η συνεργασία, η ενότητα και η ενεργοποίηση των νέων πρέπει να αποτελέσουν τους πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί η κοινωνία μας.
Πιστεύω στις δυνατότητες της Μυκόνου. Σέβομαι και παραδειγματίζομαι από την ιστορία της και έχω ως αποστολή τη συνέχιση αυτής της παράδοσης με πίστη και συνέπεια.
Είμαι νέος εκπαιδευτικός. Βρίσκομαι σε επαφή με τα παιδιά της νεώτερης γενιάς με αποτέλεσμα να γνωρίζω τις σεισμικές μεταβολές στους προσανατολισμούς της.
Αισθάνομαι πως βρισκόμαστε όλοι σε ένα όχημα με σβησμένη μηχανή.
ΤΩΡΑ πρέπει να βάλουμε μπροστά, να συμβάλουμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1985 στην Μύκονο.  Γιός του Δημητρίου Μπρίγγου, δασκάλου του νησιού για 40 χρόνια, και της Μαρίκας το γένος Δακτυλίδη.
Σπούδασα στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης με εξειδίκευση στην Αναλυτική Χημεία, από όπου και αποφοίτησα το 2008.Το 2010 μετά από κατατακτήριες εξετάσεις πέρασα στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Το 2009 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Βυζαντινή μουσική με την κατάκτηση του πτυχίου.
Κατά τα φοιτητικά χρόνια υπήρξα ιδρυτικό μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ του τμήματος Χημείας 2004, Πρόεδρος ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΧΗΜΙΚΟΥ από το 2004 – 2008
Αναπληρωτής υπεύθυνος Πόλης, Υπεύθυνος Οργανωτικού Σχεδιασμού Ηρακλείου.
Στην Μύκονο υπήρξα ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ και αποτελώ έως και σήμερα μέλος της τοπικής Οργάνωσης.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.