Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
21 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΜπένετος Σπύρου κατά Γιώργου Χατζημάρκου: «Να’στε καλά μας κάνατε και γελάσαμε!»

Μπένετος Σπύρου κατά Γιώργου Χατζημάρκου: «Να’στε καλά μας κάνατε και γελάσαμε!»

- Διαφήμιση -

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ‘Ροδιακή’ (Πέμπτη, 10/04/2014) ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ αλλά ταυτόχρονα και «ανεξάρτητος» κ. Γ. Χατζημάρκος επιτίθεται στον επικεφαλής της παράταξής μας κατανοώντας φυσικά ποιος θα είναι ο βασικός του αντίπαλος.

Ακούγεται όμως αστείο ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια να μιλά για μνημόνια και ξεπουλήματα. Αυτά θα πρέπει να τα πει σε αυτούς που χρηματοδοτούν τον αγώνα του, τη ΝΔ και την κυβέρνηση δηλαδή!

Τα περί ανεξαρτησίας και λοιπά γραφικά δεν περνάνε πλέον στους πολίτες. Όλες οι εφημερίδες σε εθνικό και τοπικό επίπεδο επιβεβαίωναν τη συνάντηση Παπαμιμίκου- Χατζημάρκου και το χρίσμα που του δόθηκε τελικά. Καταλαβαίνουμε ότι ο κύριος Χατζημάρκος ντρέπεται να πει ποιος είναι αυτός που τον στηρίζει, αλλά και η γελοιότητα έχει τα όριά της.

Η παράταξή μας ξεκάθαρα και έντιμα λέει και τονίζει από ποιους στηρίζεται και μάλιστα υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις των πολιτικών φορέων χωρίς να ντρεπόμαστε για αυτό και χωρίς να αποκλείουμε κανένα πολίτη να έρθει κοντά μας με βάση την ιδρυτική μας διακήρυξη. Ας μας πει τώρα ο κ Χατζημάρκος ποιος είναι ο δικός του εντολέας και ας εξηγήσει συνάμα πώς βρέθηκε ως εκ θαύματος από τον ένα βαθμό αυτοδιοίκησης στον άλλο μέσα σε μια νύχτα.

- Διαφήμιση -

Ακόμα, είναι πολύ ωραίο να ακούμε ότι ο κ. Χατζημάρκος ήταν εδώ και χρόνια στο πεζοδρόμιο και όχι στο facebook. Tον παρακαλούμε να μας πει σε ποιο ακριβώς πεζοδρόμιο γιατί τουλάχιστον τα στελέχη της δικής μας παράταξης δεν τον είδαν ποτέ σε κανένα αγώνα. Σε κάθε περίπτωση είναι και πάλι γελοίο να μιλάει για επικοινωνιακές τακτικές ο άνθρωπος που ξόδεψε και ξοδεύει πακτωλό χρημάτων για την επικοινωνία και την εικόνα του.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο κύριος Χατζημάρκος φαντασιώνεται ότι είναι κάτι άλλο, ένας αντιμνημονιακός, ανεξάρτητος αγωνιστής, αλλά ας ξυπνήσει και ας δει στον καθρέφτη! Τότε θα καταλάβει την πικρή αλήθεια για τον εαυτό του: Ένας υποψήφιος της ΝΔ, υπόδουλος της πολιτικής της κυβέρνησης και των μνημονίων.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις