Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
29.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΣυνάντηση του Φ. Χατζηδιάκου με υποψήφιους συμβούλους στο εκλογικό κέντρο της παράταξης

Συνάντηση του Φ. Χατζηδιάκου με υποψήφιους συμβούλους στο εκλογικό κέντρο της παράταξης

- Διαφήμιση -

Τον πολιτικό σχεδιασμό μέχρι τις εκλογές και την επόμενη μέρα στο δήμο Ρόδου ανέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος σε μεγάλο αριθμό υποψήφιων συμβούλων της παράταξης «ΡΟΔΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα (Σάββατο 5 Απριλίου) στο εκλογικό κέντρο της παράταξης που θα λειτουργεί από την επόμενη εβδομάδα στην οδό 25ης Μαρτίου αρ.1 στο πρώην ξενοδοχείο «ΚΑΜΕΙΡΟΣ».

1

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξής του επικεντρώθηκαν στα ζητήματα που θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν.

Επισήμανε για άλλη μια φορά πως είναι απαραίτητο μέχρι τις εκλογές να διατηρηθούν χαμηλά οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης υπογραμμίζοντας πως προέχει ο σεβασμός στο δημότη και τα προβλήματά του, έναντι των στείρων αντιπαραθέσεων σε μια περίοδο που δεν προσφέρεται για κινήσεις εντυπωσιασμού.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος ζήτησε από τους συνεργάτες του να σηκώσουν τα μανίκια και να είναι έτοιμοι για δουλειά από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών. «Δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο. Αυτό που απαιτείται, είναι δουλειά, δουλειά και δουλειά» τόνισε ξεκαθαρίζοντας ότι η επόμενη πενταετία θα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την τοπική αυτοδιοίκηση και θα πρέπει να μην πάει χαμένη καμία ευκαιρία για ανάπτυξη.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και εποικοδομητικός διάλογος με τους υποψήφιους συμβούλους. Η επόμενη συνάντηση καθορίστηκε μετά την επόμενη ανακοίνωση 50 νέων υποψηφίων συμβούλων που θα ενώσουν τη φωνή και τις δυνάμεις τους με όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας της παράταξης «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών».

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.