Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
18 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΣυνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Νοτ. Αιγαίου για την διημερίδα ανοιχτών συνομιλιών με...

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Νοτ. Αιγαίου για την διημερίδα ανοιχτών συνομιλιών με την ΕΣΥΝΕΝΑ

- Διαφήμιση -

Στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου παρέθεσε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή, 4 Απριλίου, η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κα Ελευθερία Φτακλάκη, με θέμα την διημερίδα ανοικτών ομιλιών που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου το Σάββατο και την Κυριακή, 5 και 6 Απριλίου, με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου, τον οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Ραφαήλ Κουδούνης.

Το Σάββατο, 5 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής στις 12 πμ, στο Swedco Café στην πόλη της Ρόδου στις 6 μμ, και την Κυριακή, 6 Απριλίου, στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αφάντου στις 12 πμ, η Περιφέρεια και ο ΕΣΥΝΕΝΑ διοργανώνουν ανοικτές και διαδραστικές ομιλίες επιχειρηματιών του τόπου μας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν παραδείγματα νέων και παλιότερων επιτυχημένων επιχειρήσεων και τα πλεονεκτήματα των καινοτόμων  μοντέλων δικτύωσης και χρηματοδότησης. Επίσης, θα γίνει ενημέρωση για το ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ο κ. Κουδούνης ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την στήριξή της στις προσπάθειες του ΕΣΥΝΕΝΑ και ανακοίνωσε την επόμενη προγραμματισμένη δράση του Συνδέσμου που θα αφορά στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας. Η κα Φτακλάκη ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πρόεδρο του ΕΣΥΝΕΝΑ και τον διαβεβαίωσε για την στήριξη της Περιφέρειας σε δράσεις που προάγουν την υγιή και βιώσιμη επιχειρηματικότητα, και κυρίως την επιχειρηματικότητα των νέων. Η Αντιπεριφερειάρχης απεύθυνε έκκληση στους νέους και τους παλιούς επιχειρηματίες του νησιού να προσέλθουν στην διημερίδα και να παρακολουθήσουν την συμπυκνωμένη γνώση των νέων μεθόδων και τεχνολογιών. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Η επιχειρηματικότητα είναι το μέλλον. Γι’ αυτό το λόγο η Περιφέρεια στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες, αλλά και δρομολογεί την δημιουργία incubators επιχειρηματικότητας που θα παρέχουν την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη στις δημιουργικές ιδέες των συμπολιτών μας.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα