Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
15.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕγκατάλειψη και απομόνωση βιώνουν οι κάτοικοι των Δημοτικών Διαμερισμάτων της υπαίθρου Ρόδου...

Εγκατάλειψη και απομόνωση βιώνουν οι κάτοικοι των Δημοτικών Διαμερισμάτων της υπαίθρου Ρόδου – Συνεχίζεται η περιοδεία του Γιώργου Χατζημάρκου

- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο της άμεσης και συνεχούς επαφής με τους πολίτες, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Κόκκινο και υποψήφιους περιφερειακού συμβούλους του συνδυασμού, περιόδευσε στα δημοτικά διαμερίσματα της Ρόδου την Τετάρτη 14/05.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τα χωριά : Σάλακο, Αγ. Ισίδωρο, Έμπωνα, Σιάνα, Μονόλιθο, Απολακιά, Προφύλια, Ίστριο, Βάτι.

Στις συναντήσεις με τους πολίτες καταγράφηκε για άλλη μια φορά η έντονή αγωνία αλλά και η οργή. Η «ερήμωση» της υπαίθρου παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Το κύμα φυγής των κατοίκων και ιδιαίτερα των νέων συνεχίζεται. Η απερχόμενη Περιφερειακή αρχή τους θυμήθηκε και πάλι κατά την προεκλογική περίοδο δίνοντάς τους νέες «ακάλυπτες πολιτικές επιταγές».

Η έλλειψη έργων υποδομών, δράσεων που θα στηρίξουν τον πρωτογενή τομέα, σε συνδυασμό με τις ελλιπέστατες παροχές υγείας, κάνουν βαριά την καθημερινότητα. Οι κάτοικοι της υπαίθρου της Ρόδου δέχθηκαν με ανακούφιση το σχέδιο ανάπτυξης του Περιφερειακού συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ και δήλωσαν τη στήριξή τους στον Γιώργο Χατζημάρκο.

- Διαφήμιση -

 

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις