Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
18.8 C
Rhodes
ΑρχικήΔιάφοραΜίκα Ιατρίδη από Κω για Ευρωεκλογές: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν στηρίζει τις...

Μίκα Ιατρίδη από Κω για Ευρωεκλογές: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν στηρίζει τις χώρες του νότου που δέχονται κατά κύματα τους παράνομους μετανάστες»

- Διαφήμιση -

Στην Κω βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη συνεχίζοντας τις επισκέψεις της στα νησιά της Δωδεκανήσου, ενόψει των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η βουλευτής Δωδεκανήσου από την πόλη της Κω στην οποία βρέθηκε σημείωσε τα εξής:

«Είχα την ευκαιρία να μιλήσω σήμερα με τους επιχειρηματίες του νησιού και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία για την επερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο. Ο τουρισμός είναι για τα νησιά μας ένας καθοριστικός παράγοντας για την ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας, μια ενίσχυση που έχουμε μεγάλη ανάγκη».

Στη συνέχεια η Μίκα Ιατρίδη επισκέφτηκε και την Κέφαλο και συνομίλησε με πολλούς συμπατριώτες της για τις επικείμενες Ευρωεκλογές. Η βουλευτής Δωδεκανήσου επανέλαβε ότι πρέπει να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στις πολιτικές σφοδρής λιτότητας που εφαρμόζουν οι Βρυξέλλες.

Ταυτόχρονα, η Μίκα Ιατρίδη επεσήμανε ότι, «μέχρι τώρα η Ευρωπαϊκή Ένωσηδεν στηρίζει αποτελεσματικά τις χώρες του νότου που δέχονται κατά κύματα τους παράνομους μετανάστες. Δεν στηρίζει ούτε στο επίπεδο της αποτροπής της εισροής των μεταναστών, αλλά ούτε και στο επίπεδο φιλοξενίας τους και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες του βορρά. Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να τεθεί και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ειδικά τώρα, που τα νησιά του Αιγαίου δέχονται καθημερινά σημαντικό αριθμό μεταναστών και δυστυχώς, πολλές φορές έχουμε και θύματα αθώες ψυχές που ψάχνουν μια καλύτερη τύχη».

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα