Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
22.5 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔιαβούλευση για το Δίκτυο Ενημέρωσης Εμπλεκόμενων Φορέων με τον τουρισμό και τον...

Διαβούλευση για το Δίκτυο Ενημέρωσης Εμπλεκόμενων Φορέων με τον τουρισμό και τον πολιτισμό Business Tourism Information

- Διαφήμιση -

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση και δημόσια διαβούλευση για τον τελικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του Δικτύου Ενημέρωσης Εμπλεκομένων Φορέων με τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό την Δευτέρα 30 Ιουνίου, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου-Διοικητήριο (Ρόδος) στις 10.00π.μ.

Μέσω του Δικτύου και του πολυδύναμου μηχανισμού ενημέρωσης η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στοχεύει:

στην πληρέστερη ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων φορέων με τον τουρισμό και τον πολιτισμό

στην αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργεί η ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας.

- Διαφήμιση -

Ο μηχανισμός ενημέρωσης, που είναι υπό υλοποίηση, στηρίζεται στη βάση ενός εξελιγμένου συστήματος αποστολής δημόσιων μηνυμάτων, που θα παρέχει σε όλους τους χρήστες του πολλαπλές δυνατότητες ως προς την αμεσότητα, πληρότητα, ευρύτητα αλλά και εξειδίκευση της παρεχόμενης πληροφορίας. Επιπροσθέτως, στους φορείς-χρήστες του συστήματος θα δίνεται η δυνατότητα να αποστείλουν και οι ίδιοι θέματα, τα οποία βάσει κριτηρίων θα κοινοποιούνται στα μέλη του Δικτύου.

Στην εκδήλωση της 30ης Ιουνίου θα παρουσιαστεί αναλυτικά ο σχεδιασμός του μηχανισμού ενημέρωσης και οι δυνατότητές του. Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι, μέσω της συζήτησης στρογγυλής τραπέζης και της διαβούλευσης, θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις και τις πραγματικές ανάγκες τους, οι οποίες κατά το δυνατόν θα απεικονισθούν στη λειτουργία του συστήματος. Καθοριστική για την επιτυχία του συστήματος είναι και η δική σας συμμετοχή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να καταθέσετε τις προτάσεις σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@btipnai.gr

 

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε πληροφοριακό υλικό για το Δίκτυο Ενημέρωσης και να συμμετέχετε στην πιλοτική λειτουργία του συστήματος, συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην προσωρινή φόρμα εγγραφής στο http://goo.gl/8buoj5

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.