Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
12.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΔήμαρχος Τήλου: «Πυρπολείται η κιβωτός των ονείρων μας»

Δήμαρχος Τήλου: «Πυρπολείται η κιβωτός των ονείρων μας»

- Διαφήμιση -

Αγαπημένοι μου συμπατριώτες και φίλοι της Τήλου

Ένεκα της προγραμματισμένης επίσκεψής μου στην Αθήνα και κατόπιν του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε εχθές αισθάνθηκα την ανάγκη να σας ενημερώσω διότι τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, χρειάζομαι την συμπαράστασή σας.

Το πλοίο μας δέχεται πόλεμο. Η κιβωτός των ονείρων μας πυρπολείται. Το μοναδικό αναπτυξιακό εργαλείο που διαθέτει το νησί μας τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Μας ταξιδεύει εδώ και 14 χρόνια. Μας συνόδεψε σε διακοπές, μας έσωσε τη ζωή όταν μας συνόδευε στο Νοσοκομείο της Ρόδου, μας συνοδεύει για να ξαναδούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα… για να χαιρετίσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα…

- Διαφήμιση -

Κατόπιν απόφασης του ελεγκτικού συνεδρίου το SeaStar θα μπορούσε και πάλι, με το γράμμα του νόμου, να συνεχίσει να μας ταξιδεύει. Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά το ελεγκτικό συνέδριο επικύρωσε την νομιμότητα των αποφάσεων επιχορήγησης του πλοίου που εκδόθηκαν από τον Δήμο μας. Παρόλα αυτά η νομιμότητα δεν αρκεί. Σε πολλούς δεν αρέσει δυστυχώς η ανταγωνιστική τιμή του εισιτηρίου του πλοίου μας. Δεν είναι ευχάριστο να υπάρχει μία ναυτική εταιρία που δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού. Μπορεί το ελεγκτικό συνέδριο να αποτελεί ανώτατη ανεξάρτητη αρχή, η κεντρική διοίκηση στο υψηλό της επίπεδο να δείχνει ομολογώ κατανόηση, υπάρχουν όμως και υπηρεσιακοί παράγοντες οι οποίοι προτιμούν να εξυπηρετούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα.

Στο σημείο αυτό, αφού έχουμε εξαντλήσει όλες τις διαδικασίες και λόγω έλλειψης χρόνου για την συγκέντρωση στοιχείων προκειμένου να καταθέσουμε μηνύσεις για διαφυγόντα κέρδη, κάνουμε έκκληση, τόσο εγώ όσο και το δημοτικό συμβούλιο για την δική σας βοήθεια.

Όλοι οι Τηλιακοί και οι φίλοι της Τήλου, όσοι αγάπησαν αυτό το πλοίο, όλοι όσοι εξυπηρετούμαστε από αυτό, όλοι όσοι εξαρτόμαστε οικονομικά από αυτό ήρθε η ώρα να δράσουμε. Τώρα πραγματικά μας έχει ανάγκη. Δεσμεύομαι να βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία καθώς δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και δεν φοβόμαστε τις συγκρούσεις. Η αλήθεια και ο νόμος είναι μαζί μας.

Η Δήμαρχο Τήλου

Μαρία Καμμά- Αλειφέρη

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις