Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
22.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚαταγγελία από τους Ιδιοκτήτες ταξί για τη στάση και στάθμευση των λεωφορείων

Καταγγελία από τους Ιδιοκτήτες ταξί για τη στάση και στάθμευση των λεωφορείων

- Διαφήμιση -

Επιστολή-καταγγελία για τη στάση και στάθμευση των λεωφορείων ανοικτού τύπου, που δημιουργεί κυκλοφοριακά προβλήματα, αλλά και για την ύπαρξη ενοικιαζόμενων εννεαθέσιων με οδηγό, που μεταφέρουν τουρίστες έναντι κομίστρου, επέδωσε στο Δήμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί, σε υλοποίηση απόφασής του για κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας. Στο πλαίσιο αυτής της απόφασης ο Σύνδεσμος προχώρησε σήμερα σε προειδοποιητική στάση εργασίας από τις 6 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και σε πορεία διαμαρτυρίας προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Την επιστολή του Δ.Σ. του Συνδέσμου παρέλαβε ο αντιδήμαρχος κ. Στράτος Καρίκης λόγω της απουσίας του δημάρχου Στάθη Κουσουρνά ο οποίος πραγματοποιεί σήμερα  επισκέψεις σε εκτελούμενα έργα.

Η αντιπροσωπεία των ταξιτζήδων , που συνοδευόταν από το διοικητή της Τροχαίας Ρόδου κ. Γιώργο Στέργου, αλλά και πολλά απλά μέλη του Συνδέσμου, έλαβε τη διαβεβαίωση του κ. Καρίκη ότι οι πιέσεις του δημάρχου θα συνεχίσουν να ασκούνται όπως όλο το προηγούμενο διάστημα, τόσο προς τα υπουργεία όσο και προς τις συναρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση.

Οι ταξιτζήδες δια του προέδρου τους κ. Μιχάλη Μαστόρου, έκαναν λόγο για συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού προς τον κλάδο τους και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

- Διαφήμιση -

 

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις