Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
26.6 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΥποβολή ένστασης από την παράταξη ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Υποβολή ένστασης από την παράταξη ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

- Διαφήμιση -

Η παράταξή μας υπέβαλε σήμερα αρμοδίως ένσταση για τη μεταρρύθμιση-διόρθωση της Απόφασης 22 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, με την οποία επικυρώθηκε το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών. Ήδη με νεότερη απόφασή του, μετά από την παρέμβασή μας, το Πρωτοδικείο προχώρησε σε διόρθωση μέρους των προβλημάτων, αλλά όχι όλων. Αυτό μας οδήγησε τελικώς στην υποβολή της ένστασης.
Παράλληλα παρακολουθούμε ως παράταξη τις υποβληθείσες μέχρι τώρα ενστάσεις από άλλους συνδυασμούς ή μεμονωμένα άτομα και είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε όποτε και όταν απαιτηθεί.
Πιστεύουμε ότι οι εκλογές κρίνονται στην κάλπη, με την προϋπόθεση βέβαια ότι οι συνδυασμοί αλλά και οι εκλογείς έφτασαν σ’ αυτήν και έκαναν την επιλογή τους, με όρους τήρησης της νομιμότητας και των κανόνων διεξαγωγής των εκλογών. Η κάλπη δεν είναι πλυντήριο που ξεπλύνει τους πάντες και τα πάντα!
Αυτό για το οποίο είμαστε όλοι βέβαιοι ως κοινωνία, ανεξάρτητα από το τι θα προκύψει από τις ενστάσεις και τις αντίστοιχες δικαστικές διαδικασίες, είναι ότι δεν φτάσαμε όλοι στην κάλπη από τον ίδιο δρόμο, με τους ίδιους όρους και με τους ίδιους κανόνες! Εμείς ξέρουμε πως κάναμε εκλογές, εκείνοι ξέρουν πως τι έκαναν, αλλά ο κόσμος γνωρίζει καλύτερα από όλους τι έπραξε ο καθένας μας.

 

Δείτε εδώ το κείμενο της ένστασης

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.