Αρχικήrhodes.onlineΗ συμβουλή της εβδομάδας#007 – Oversized κοσμήματα; Ναι, παρακαλώ!

#007 – Oversized κοσμήματα; Ναι, παρακαλώ!

Είναι νέα, ταλαντούχα και άκρως δημιουργική! Α! Είναι και Ροδίτισσα! Είναι η Maliya και φτιάχνει για τους λαιμούς σας -και όχι μόνο- oversized κοσμήματα τα οποία αναδεικνύουν το ντύσιμό σας και μπορούν να ολοκληρώσουν το look σας από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Φτιάχνει κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδα με βασικό στοιχείο το πλέξιγκλας, ενώ τον τελευταίο χρόνο θραύση κάνουν και οι tutu σαγιονάρες της από δέρμα και τούλι, oversized κι αυτές για κάνετε μπαμ!

Γι’αυτήν την εβδομάδα λοιπόν σας προτείνω τα υπέροχα και πολύ ιδιαίτερα κοσμήματα της Ροδίτισσας Maliya που μπορούν αν συνδυαστούν με πολύ απλά και φθηνά φορέματα ή σύνολα να απογειώσουν το ντύσιμό σας.

Η τιμή τους είναι ανάλογη με την ποιότητα και τα μοναδικά σχέδια των κοσμημάτων, ενώ μπορεί ύστερα από επικοινωνία μαζί της να σχεδιάσει κοσμήματα αποκλειστικά για εσάς, για την περίσταση που εσείς θέλετε!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καλό θα ήταν να μην τα συνδυάσετε όλα μαζί καθώς επειδή ακριβώς είναι πολύ ιδιαίτερα κομμάτια, περισσότερα του ενός στο λαιμό ή το χέρι σας θα “κάνουν πολύ θόρυβο” και ίσως δεν βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

 

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα