Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.1 C
Rhodes
Αρχικήrhodes.onlineΔιαγωνισμοίΚερδίστε μία από τις τρεις προσκλήσεις για τη συναυλία Βίσση-Ρέμου

Κερδίστε μία από τις τρεις προσκλήσεις για τη συναυλία Βίσση-Ρέμου

- Διαφήμιση -

Το rhodes.online είναι χορηγός επικοινωνίας της πιο μεγάλης συναυλίας του καλοκαιριού!

Θέλετε να αποκτήσετε μία από τις τρεις μονές προσκλήσεις για τη συναυλία της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου, την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014;

[sociallocker]

Πολύ απλό:

- Διαφήμιση -

1. Τραβήξτε την πιο φανταστική selfie φωτογραφία σας με φόντο τη Ρόδο!

2. Γίνετε μέλος στο group του rhodes.online στο Facebook και δημοσιεύστε την φωτογραφία σας εκεί με το κείμενο Στηρίξτε με για να κερδίσω μία πρόσκληση στην συναυλία του καλοκαιριού #rhodesonline #rhodescomgr.

3. Μοιραστείτε την φωτογραφία στο προφίλ σας, με τους φίλους σας και καλέστε τους να γίνουν μέλη του group για να κάνουν like στην φωτογραφία!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ισχύει μόνο για φωτογραφίες που θα αναρτήσετε πρωτότυπα στο group. Αν τις κάνετε κοινοποίηση/share από το προφίλ σας, δεν θα μετράει. Κάθε χρήστης μπορεί να λάβει μέρος μόνο με μία φωτογραφία.

4. Οι κάτοχοι των τριών φωτογραφιών που την Δευτέρα, 7/7/2014 στις 12:00 θα έχουν τα περισσότερα like θα κερδίσουν από μία μονή πρόσκληση για τη συναυλία της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου στη Ρόδο, στις 11/7.

Εμείς για να σας στηρίξουμε, κάθε φωτογραφία που θα δημοσιεύσετε θα την αναρτούμε και στην σελίδα του rhodes.online στο Facebook.

[/sociallocker]

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα