Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
30.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΠολιτισμός«Ο Θρόνος του Ήλιου» – Οι δυνατότητες

«Ο Θρόνος του Ήλιου» – Οι δυνατότητες

- Διαφήμιση -

Η πρώτη κινηματογραφική αίθουσα που υπήρξε ιστορικά στη Ρόδο, ξαναλειτουργεί ως χώρος ενός υπερσύγχρονου, διαδραστικού σινεμά με θέμα αφιερωμένο στο δώρο του Δία προς τον Θεό Ήλιο … τη Ρόδο!

Η ελληνική εταιρία «9η Διάσταση» ΑΕ τολμά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να επενδύσει στον τόπο μας, δημιουργώντας ένα καινοτόμο θέαμα που ανάλογο του δεν υπάρχει στην Ελλάδα ενώ ελάχιστα σαν αυτό, λειτουργούν σε όλον τον κόσμο. Ο τόπος ωφελείται μέσα από αυτή την επένδυση και λόγω των νέων θέσεων εργασίας που δημιουργήθηκαν, ενώ θα ανοίξουν περισσότερες θέσεις στο μέλλον αλλά και λόγω του ότι το θέαμα αυτό προσθέτει στο τουριστικό προϊόν του τόπου μας. Αποτελεί μία βιωματική εμπειρία για τον τουρίστα που θα «ζήσει» τα σημαντικά ιστορικά γεγονότα της Ρόδου με τρόπο που θα του μείνει αξέχαστος και την εμπειρία του αυτή θα την επικοινωνήσει στη χώρα του, διαφημίζοντας το νησί μας!

Πέρα όμως από την προσφορά στον τουρισμό, ο «Θρόνος του Ήλιου» έχει να δώσει πολλά και στον πολιτισμό και την εκπαίδευση, καθώς, εκτός από το ιστορικό εκθετήριο που λειτουργεί στον προθάλαμο με τις παράλληλες προβολές από τα αρχεία των Ιταλών (που διατέθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας), φιλοδοξεί να φιλοξενήσει και ποικίλες άλλες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Έτσι, στον ευπροσάρμοστο αυτό πολυχώρο, υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν περιοδικές εκθέσεις, σεμινάρια, ημερίδες και εκπαιδευτικές προβολές. Κάποιες από αυτές τις προβολές θα είναι επίσης τρισδιάστατες, καθώς έχει ήδη συζητηθεί συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, ώστε οι ταινίες ιστορικού χαρακτήρα που προβάλλονται εκεί να ταξιδέψουν και στη Ρόδο, για να δοθεί η δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν οι Ρόδιοι αλλά κυρίως τα παιδιά. Γι’ αυτό το λόγο θα επιδιωχθεί συνεργασία με την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, προκειμένου να συζητηθεί αυτό το ενδεχόμενο όπως και άλλες δημιουργικές δράσεις.

- Διαφήμιση -

Ο «Θρόνος του Ήλιου» είναι ένα θέαμα που σχεδιάστηκε από Έλληνες και η παραγωγή του έγινε στην Ολλανδία, ενώ πάνω σε αυτό εργάστηκαν πληθώρα ειδικών επαγγελματιών για να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα που αποτελεί προστιθέμενη αξία για το νησί μας, μας κάνει περήφανους και αξίζει να υποστηριχτεί απ’ όλους μας!

Περισσότερες πληροφορίες, όπως και το πρόγραμμα των προβολών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα:

www.throneofhelios.com

 

Γιατο 9D Entertainement Center

 

- Διαφήμιση -

Άννα Αχιολά                                                                                       Τάσος Καρελλάκης

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων                                                       Υπεύθυνος Επικοινωνίας

 

9D Entertainment Center – ΘεματικόΕκθετήριο

Εθνάρχου Μακαρίου και 25ης Μαρτίου 2 – Ρόδος

www.throneofhelios.com

- Διαφήμιση -

Facebook key words: THRONE OF HELIOS

Τηλ. 22410 76850

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.