Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
29.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΠολιτισμός«Ο Θρόνος του Ήλιου» – Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα

«Ο Θρόνος του Ήλιου» – Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα

- Διαφήμιση -

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του 9D σινεμά, THRONEOFHELIOS, την προηγούμενη Κυριακή και αθρόα προσέλευση Ελλήνων και ξένων θεατών, που απόλαυσαν το μοναδικό θέαμα που αναδεικνύει το μεγαλείο της ιστορίας και των θρύλων του νησιού μας, ταξιδεύοντας μας στις χιλιετίες, από την ανάδυση του από τη θάλασσα, μέχρι τη σύγχρονη εποχή.

Ο ενθουσιασμός όσων έβγαιναν από την αίθουσα ήταν έκδηλος και πολλές οι φιλοφρονήσεις για την εταιρία «9η Διάσταση» που πήρε την πρωτοβουλία να επενδύσει στις πολύπλευρες διαστάσεις του νησιού μας, δημιουργώντας ένα διαδραστικό θέαμα που αποτελεί προστιθέμενη αξία για τον τουρισμό και τον πολιτισμό της Ρόδου! Επιπλέον, πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και το ιστορικό εκθετήριο με τα έργα που δημιούργησαν οι Μιχάλης και Αντζέλικα Τριανταφύλλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες πολίτες ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί επώνυμοι όπως ο επερχόμενος Δήμαρχος και νυν Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου κ. Σάββας Διακοσταματίου, ο διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, υποστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Γιάννης Κακλιός, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γιώργος Τσέλιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων κ. Κώστας Κατσιβάς, η Πρόεδρος της Ένωσης Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων κα Πόπη Μαχραμά, η αρχαιολόγος κα Ελένη Παπαβασιλείου και άλλοι πολλοί από το χώρο του τουρισμού, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Συγκινητική ήταν η παρουσία των απογόνων (κόρες και εγγονή) της ηρωίδας του αντιστασιακού αγώνα των Δωδεκανησίων κατά των Γερμανών, Μαρίας Μαλανδρή, που η ιστορία της συνδέθηκε με το «Λημέρι» της Μονολίθου και περιγράφεται εκτενώς στο ιστορικό εκθετήριο του σινεμά.

Η «9η Διάσταση» ΑΕ επιθυμεί να ευχαριστήσει την τοπική κοινωνία που αγκαλιάζει τη νέα αυτή επιχειρηματική προσπάθεια και υπόσχεται πολλά ακόμα θεάματα και δράσεις πολιτισμού υψηλής ποιότητας, όπως αρμόζει στο νησί του Θεού Ήλιου.

- Διαφήμιση -

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα:

www.throneofhelios.comκαι στο τηλ. 22410 76850

 

Γιατο 9DEntertainementCenter

 

Άννα Αχιολά                                                                                       Τάσος Καρελλάκης

- Διαφήμιση -

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων                                                       Υπεύθυνος Επικοινωνίας

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.