ΑρχικήΡόδοςΣυνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας

Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας

Σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014 στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Νοτίου Αιγαίου υπό την προεδρία του Προέδρου της Περιφερειακής Διοικούσας Επιτροπής Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιώτη Μιχαήλου, με κομματικά στελέχη και με τον νέο Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Σπύρο Σπυρίδων.

Παρόντες ήταν οι δύο βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Βασίλης Υψηλάντης και Μάνος Κόνσολας, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Διοικούσας Επιτροπής Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιώτης Μιχαήλου, τα στελέχη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου Ηλίας Τσέρκης, Ανδρέας Μαρίνος, Πέγκυ Ντόκου, Στέφανος Δράκος, Γιώργος Πάγκαλης, Μανώλης Κουνάκης, Μαριάννα Κολώνα, Ηλίας Λέργος, της Τοπικής της Ν.Δ. κ. Σοφία Χατζηγεωργίου, Μιχάλης Λουλούς, ο νέος αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, οι νεοεκλεγέντες περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Φλεβάρης, Κάλλιστος Διακογεωργίου, Χαρούλα Γιασιράνη, ο κ. Σάββας Πεταλάς, η κ. Μαρία Κούρτη, ο κ. Παναγιώτης Κάσσας, ο κ. Μιχάλης Λοϊζος.

Η συζήτηση είχε κυρίως ενημερωτικό χαρακτήρα για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας όπως η λαθρομετανάστευση και η αντιμετώπισή της, ο αγροτικός τομέας, η υγεία και η υποστελέχωση νευραλγικών υπηρεσιών, η εφαρμογή της νησιωτικότητας αλλά και η πορεία της τουριστικής περιόδου αφού αυτός ο τομέας αποτελεί τον ‘πνεύμονα’ της τοπικής οικονομίας των νησιών μας.

Ο κ. Σπυρίδων ζήτησε συνεχή ενημέρωση και δεσμεύτηκε για αγαστή συνεργασία με τα κομματικά στελέχη.

Ο κ. Μιχαήλου δεσμεύτηκε ύστερα από σχετική πρόταση του κ. Κόκκινου ότι πριν την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της νέας Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου, θα συγκληθεί συνεδρίαση του ανώτατου οργάνου της περιφέρειας που ειναι η Περιφερειακή Συνέλευση και την παρουσία του κ. Σπυρίδωνος, κυβερνητικών και κομματικών στελεχών.

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα