ΑρχικήΡόδοςΟικονομίαΞεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τις επιχειρήσεις στην έκθεση Κρεμαστής

Σχετικά άρθρα

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τις επιχειρήσεις στην έκθεση Κρεμαστής

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, όπως και τα προηγούμενα έτη, συμμετέχει στην 49η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 24 Αυγούστου 2014.

 

Στο περίπτερο που θα διατηρεί καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης

ü  θα προβάλλονται οι δράσεις του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της Δ.ΕΤ.Α.Π. και

ü  θα φιλοξενηθούν επιχειρήσεις-μέλη του που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Βιοτεχνίας, του Εμπορίου, της Χειροτεχνίας, των Αγροτικών Προϊόντων και των Υπηρεσιών, οι οποίες παράγουν ή/και μεταποιούν προϊόντα στο Νομό Δωδεκανήσου και των οποίων το αντικείμενο άπτεται του χαρακτήρα της Έκθεσης.

 

Διευκρινίζεται ότι στο περίπτερο θα φιλοξενούνται μόνο δείγματα των προϊόντων και προωθητικό υλικό των επιχειρήσεων χωρίς να υπάρχει δυνατότητα πώλησης. Επίσης, όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν, μπορούν να υποστηρίζουν το περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με την παρουσία τους, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τα προϊόντα τους (κατόπιν συνεννόησης με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου).

 

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου θα πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη την αίτηση που θα βρουν ηλεκτρονικά στους διαδικτυακούς τόπους του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της ΔΕΤΑΠ (www.ebed.gr, www.detap.gr) το αργότερο έως την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 και ώρα 15:00 με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tsampikaki@detap.gr
  • Στο fax: 22410-44283
  • Στα γραφεία της Δ.ΕΤ.Α.Π, Γρ.Λαμπράκη 8, Ρόδος – 1ος όροφος

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ.ΕΤ.Α.Π. στα τηλέφωνα 2241044280 & 2241044288.

Για την αίτηση συμμετοχης πατήστε εδώ       

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα