ΑρχικήΡόδοςΟικονομίαΟ Βασίλης Υψηλάντης ζήτησε την άμεση μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων...

Ο Βασίλης Υψηλάντης ζήτησε την άμεση μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων και την ανάλογη μείωση του ΕΝΦΙΑ

Σχετικά άρθρα

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης μιλώντας χθες στο Β’ θερινό τμήμα της Βουλής για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, οργανωτικά θέματα του Υπ. Οικονομικών και άλλες διατάξεις» επεσήμανε το γεγονός ότι με το υπό συζήτηση νομοσχέδιο κλείνει ο κύκλος των προαπαιτούμενων συμφωνηθέντων με τους δανειστές μας και οφείλουμε να εφαρμόσουμε πλέον απαιτούμενα της ελληνικής κοινωνίας.

Απευθυνόμενος στον Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη τόνισε την ανάγκη άμεσης μείωσης των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, οι οποίες παραμένουν στα ίδια επίπεδα με τις πριν από την κρίση τιμές και την δραστική μείωση του ΕΝΦΙΑ.

Επίσης εξήρε το γεγονός της επαναφοράς, με τροπολογία, των αρμοδιοτήτων των Αστυνομικών Διευθύνσεων ανά νομό, όπως ίσχυε πριν τον Ν.4249/2014, αίτημα το οποίο είχε προβάλει και κατά την συζήτηση του νόμου αυτού, καθώς επίσης και την διατήρηση της υποχρεωτικότητας της δημοσίευσης των προκηρύξεων του δημοσίου στον περιφερειακό και τοπικό τύπο, που προέκυψε μετά από καθολικό αίτημα προς τον Υπουργό Ανάπτυξης όλων των Βουλευτών, του Β’ θερινού τμήματος από την περιφέρεια, της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, με χθεσινή απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, θα είναι ο εισηγητής του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, που θα συζητηθεί (τέλη Αυγούστου) στο Β’ θερινό τμήμα της Βουλής.

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα