Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
14.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΟικονομίαΠροϋπολογισμός 2015: Εγκρίθηκε από την απερχόμενη περιφερειακή αρχή

Προϋπολογισμός 2015: Εγκρίθηκε από την απερχόμενη περιφερειακή αρχή

- Διαφήμιση -

Η «Καλλικρατική» διάταξη που εμμένει στη κατάρτιση Προϋπολογισμού για το έτος 2015 και να εγκρίνεται από την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή (μέχρι τέλος Αυγούστου) μας προβληματίζει και μας βρίσκει αντίθετους. Επιβαρύνει τις υπηρεσίες γιατί θα καταρτίσουν δυο (2) φορές προϋπολογισμούς: μια για λογαριασμό της απερχόμενης και μια για λογαριασμό της Νέας Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου.

Ο προϋπολογισμός του 2015 που έφερε προς έγκριση η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή υπό τον κ. Μαχαιρίδη στη σημερινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Π.Ν.Α. δεν έχει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά που απαιτεί η κοινωνία μας . Η Νέα Περιφερειακή Αρχή οφείλει να επανεξετάσει και να τροποποιήσει το προϋπολογισμό του 2015. Τα μέλη της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου και του Περιφερειακού Συνδυασμού « ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και Παπαμανώλης Γιώργος ψήφισαν λευκό.

Σε λίγες ημέρες η νέα Περιφερειακή Αρχή υπό τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο αναλαμβάνει το «τιμόνι» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αναλαμβάνει την ευθύνη…

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις