ΑρχικήΡόδοςΣυνάντηση του Κορεάτη Πρέσβη με τον Στάθη Κουσουρνά

Συνάντηση του Κορεάτη Πρέσβη με τον Στάθη Κουσουρνά

Σχετικά άρθρα

Τον ενθουσιασμό του για τη Ρόδο, τις ομορφιές της, την ιστορία και τον πολιτισμό της εξέφρασε ο πρέσβης της Νότιας Κορέας στη Χώρα μας κ. Gil Sou Shin   κατά τη συνάντηση που είχε το πρωί με το δήμαρχο του νησιού Στάθη Κουσουρνά. Ο πρέσβης της Κορέας υπογράμμισε μάλιστα το ενδιαφέρον της κυβέρνησης της χώρας του να αποτελέσει η Ρόδος τον νέο τουριστικό προορισμό των Κορεατών οι οποίοι ταξιδεύουν πολύ τα τελευταία χρόνια ως αποτέλεσμα της οικονομικής ανάπτυξης την οποία διάγει η χώρα.

“Δεν είναι μόνο η Σαντορίνη την οποία επιλέγουν μαζικά οι συμπατριώτες μου, δήλωσε ο πρέσβης, η Ρόδος είναι ένας ολοκληρωμένος τουριστικός προορισμός ο οποίος με την κατάλληλη προβολή μπορεί να προσελκύσει χιλιάδες Κορεάτες”

Στο ίδιο πνεύμα ο κ. Gil Sou Shin ανέφερε ότι η βόλτα του στη Μεσαιωνική Πόλη τον έχει ενθουσιάσει ενώ υπογράμμισε επίσης το αίσθημα ασφάλειας που αισθάνεται κανείς στη Ρόδο γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την προσέλευση των συμπατριωτών του με δεδομένο όπως είπε χαρακτηριστικά ότι φιλοξενεί κοντά 3 εκατομμύρια τουρίστες σε ένα διάστημα μόλις λίγων μηνών.

Ο κ. Κουσουρνάς επισήμανε ότι θα γίνει οποιαδήποτε ενέργεια απαιτείται για την προβολή της Ρόδου στη Νότια Κορέα ώστε τα 50 εκατομμύρια του πληθυσμού της χώρας αυτής να μάθουν για το νησί μας και να το επισκέπτονται όπως οι Κινέζοι που μας επισκέπτονται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο πρέσβης θα παραθέσει γεύμα το μεσημέρι τόσο στον κ. Κουσουρνά όσο και στο νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο.

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα