ΑρχικήΡόδοςΕπίσκεψη του Δημήτρη Γάκη στη Μαλώνα και τα Μάσσαρι

Επίσκεψη του Δημήτρη Γάκη στη Μαλώνα και τα Μάσσαρι

Σχετικά άρθρα

Στα πλαίσια της τακτικής επαφής του με τους πολίτες, το Σαββατοκύριακο 20-21 Σεπτέμβρη ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης, επισκέφθηκε τα χωριά Μαλώνα και Μάσσαρι της Ρόδου.

Κεντρικό θέμα της συζήτησης με τους πολίτες ήταν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις με φόντο τις εξαγγελίες των κομμάτων στη ΔΕΘ. Ο Δημήτρης Γάκης παρουσίασε τις βασικές αρχές του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη. Ο βουλευτής, ανέλυσε τους στόχους του οικονομικού προγράμματος τεκμηριωμένα και κοστολογημένα, με άξονα την έξοδο από την κρίση και την παραγωγική ανασυγκρότηση που έχει ανάγκη ο τόπος. Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ έτυχαν της αποδοχής των πολιτών και προκάλεσαν σειρά συζητήσεων σε επί επιμέρους θέματα. Συνοψίζοντας τον κύκλο της μικρής αυτής διαβούλευσης, όλοι συμφώνησαν πως οι προγραμματικές αυτές κινήσεις είναι απαραίτητες για να μπορούν ξανά η χώρα και οι πολίτες της να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον, με αξιοπρέπεια στην εργασία και κοινωνική ευαισθησία στο αναπτυξιακό όραμα.

Στη συνέχεια, οι κάτοικοι κατέθεσαν τις απόψεις τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις μνημονιακές πολιτικές της δικομματικής κυβέρνησης. Είπαν χαρακτηριστικά ότι ουσιαστικά γίνεται δήμευση της περιουσίας τους καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ. Ο Βουλευτής, αφού κατέγραψε τα προβλήματα και τις προτάσεις των κατοίκων, δεσμεύτηκε για την προώθηση λύσεών τους μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

Θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως ο ΕΝΦΙΑ, δεν είναι τίποτα περισσότερο από το νέο κουστούμι του χαρατσιού, το οποίο το μόνο που κάνει είναι να φέρνει τους μικρομεσαίους σε απόγνωση και στην ανέχεια, ενώ την ίδια στιγμή το μεγάλο κεφάλαιο απαλλάσσεται από κάθε φορολογική υποχρέωση. Είναι προγραμματική μας δέσμευση πως το έκτρωμα που λέγεται ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί άμεσα μόλις αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα