ΑρχικήΡόδοςΣυμμετοχή για πέμπτη χρονιά με μεγάλη επιτυχία για την ΕΥΘΥΤΑ η 49η...

Σχετικά άρθρα

Συμμετοχή για πέμπτη χρονιά με μεγάλη επιτυχία για την ΕΥΘΥΤΑ η 49η Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής – Δείτε εδώ τους νικητές

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, συμμετείχε για πέμπτη χρονιά στην 49η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής με μεγάλη επιτυχία. Η συμμετοχή αυτή μας έδωσε την δυνατότητα για άμεση επικοινωνία με τους επισκέπτες της έκθεσης, αναλύοντας τα οφέλη της ασφαλούς οδήγησης.

Το περίπτερο μας κατά την διάρκεια της έκθεσης επισκέφτηκαν τόσο οι φορείς όσο και οι χιλιάδες επισκέπτες της, υπολογίζουμε ότι πάνω από 2.000 άτομα μας επισκέφτηκαν.

Ένα περίπτερο στημένο με άρτιο τρόπο και αισθητική, δίνοντας την αίσθηση μιας συμμετοχής σε διεθνείς παρουσιάσεις, κατά κοινή ομολογία των επισκεπτών μας.

Δεχτήκαμε συγχαρητήρια για το ότι η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας και στην συνεχή ενημέρωση των πολιτών για θέματα της ασφαλούς οδήγησης και παραμένει πρωτοπόρα στην προσπάθεια αυτή για την περιοχή μας, με μοναδικό στόχο την ενημέρωση των οδηγών παρέχοντας με κάθε δυνατό τρόπο και σχεδιασμό κάθε πληροφορία για ασφαλή οδήγηση και αλλαγής συμπεριφοράς για την πρόληψη και την μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων στην περιοχή μας.

Στο περίπτερο μας κατά την διάρκεια της 49ης έκθεσης πραγματοποιήθηκαν βιωματικές δράσεις με τα γυαλιά προσομοίωσης μέθης και video-προβολή- συζήτηση για την χρήση του κράνους με ταυτόχρονη σχετικά συμπλήρωση ερωτηματολογίου και στις 16/8 έγινε παρουσίαση από την Ελένη Καρύδη στους επισκέπτες στο χώρο όπου πραγματοποιούνται όλες οι εκδηλώσεις της έκθεσης με θέμα «Οδική Ασφάλεια Ζήτημα ΖΩΗΣ»

Μικροί φίλοι, ένθερμοι υποστηρικτές της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, μας επισκέφτηκαν με πολύ ενθουσιασμό, γνωρίζοντας μας από τις ενημερώσεις στα σχολεία τους.

Είχαμε, την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και έγιναν εγγραφές νέων μελών.

Η λαχειαγορά έγινε στις 23/8 και τυχεροί αναδείχτηκαν οι: Ζαννετίδης Φιλήμονας 1ος Λαχνός ποδήλατο, 2ος Λαχνός Κράνος Γεωργαρά Νίκη , 3ος Λαχνός Σαββάκη Διαμάντω και 4ος Λαχνός Κράνος Αγάθου Αθηνά. Οι τυχεροί ενημερώθηκαν σχετικά και πώς θα τα παραλάβουν , όλα προσφορά της ΒΑΚΑΡ Α.Ε –συνοδηγός στην προσπάθειά μας.

Τους λαχνούς τράβηξαν από την κληρωτίδα οι μικροί μας φίλοι Μυρτώ Μαμαλίγκα, Γιώργος Σωτηράκης, Χρήστος Σαράντης και για 3η χρονιά ο ένθερμος υποστηρικτής της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, Μελέτης Ανανίας. Ας μη ξεχνάμε ότι στόχος μας είναι οι αυριανοί συνειδητοποιημένοι οδηγοί.

00 0

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ευχαριστεί: τον κ. Νικόλαο Κεφαλάκη Πρόεδρο και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της έκθεσης για την διάθεση του περιπτέρου, την ΑRTION, τους εθελοντές Αντώνη, Μάνο, Δέσποινα, Λίτσα, Δήμητρα, Δώρα, Ραφαέλα, Μάνθα, Αλέξανδρο, Σταύρο, Μαρία, Γιώργος, τους μικρούς και μεγάλους φίλους, Νικήτα, Αντώνη, Μελέτη, Μυρτώ, Γιώργος, Χρήστος που ήταν συνέχεια στο περίπτερο της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, κατά τη διάρκεια της 49ης πανελλήνιας έκθεσης η ψυχή της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, την ΒΑΚΑΡ Α.Ε , το Επίτιμο Μέλος μας Μιχάλη Κουντούρη, με την δωρεάν προσφορά έργων του για τους σκοπούς της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, την educartoon και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Τομέας Κοινωνικής Μέριμνας με την υποστήριξή του για την αναπαραγωγή εντύπων για την οδική ασφάλεια τα οποία διανεμήθηκαν στους επισκέπτες.

Στόχος της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ είναι: η οργανωμένη παρέμβαση και η κοινωνική πίεση προς τους φορείς της πολιτείας, για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας και τη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων. Θα συνεχίσουμε γιατί η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ…. είμαστε όλοι εσείς.

Είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη να λάβουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν καθώς όλοι μας αποτελούμε υποψήφια θύματα τροχαίου.

Η συλλογική αυτή προσπάθεια της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, πρέπει να αποτελέσει μέρος μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής παρέμβασης, που θα επαναδιαπραγματευθεί ριζικά ένα τόσο σοβαρό θέμα που αποτελεί ζήτημα πολιτισμού και δημόσιας υγείας, προκειμένου να αλλάξει αυτή η αποτρόπαια και πραγματικά ντροπιαστική κατάσταση.

Πρέπει να γίνει απαίτηση του καθενός τόσο προς όλους τους φορείς, όσο και προς την ατομική ευθύνη του καθενός από μας γιατί…. η οδική ασφάλεια είναι ευθύνη όλων μας , να σταματήσουν να χάνονται ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο…..

Φίλοι οδηγοί: μη ξεχνάτε: Η ΖΩΗ αλλάζει σε δευτερόλεπτα. Μην αποσπάτε τα μάτια σας από το δρόμο. Οδηγείτε υπεύθυνα, όχι επιθετικά για να έχετε καλές και ασφαλείς διαδρομές.

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα