ΑρχικήΡόδοςΑρχίζουν τη Δευτέρα οι εργασίες για την επισκευή της αίθουσας στο Δικαστικό...

Σχετικά άρθρα

Featured Artist

Αρχίζουν τη Δευτέρα οι εργασίες για την επισκευή της αίθουσας στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου – Προχωρά η συνεργασία των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Υγείας για την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου της Ρόδου

Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Χ. Αθανασίου, και τον Πρόεδρο της ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική είχε σήμερα συνάντηση ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Κόνσολας.

Τέθηκε το ζήτημα της άμεσης επισκευής της αίθουσας στο Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου, που είχε καταστραφεί από πυρκαγιά.

Αποφασίστηκε τη Δευτέρα να ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης προκειμένου σύντομα να δοθεί σε χρήση και να αποσυμφορήσει τη λειτουργία των δικαστηρίων.

Συζητήθηκε, επίσης, το θέμα της αξιοποίησης του παλιού νοσοκομείου της Ρόδου, που αποτέλεσε πρόταση και πρωτοβουλία του κ. Κόνσολα προς τα συναρμόδια Υπουργεία.

Υπάρχει ήδη πρόοδος προς αυτή την κατεύθυνση και εντός της εβδομάδας θα υπάρχει νέα συνάντηση ανάμεσα στα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Υγείας για να οριστικοποιηθούν οι δράσεις, τα έργα αλλά και οι υπηρεσίες που θα μετεγκατασταθούν.

Ο Μάνος Κόνσολας έθεσε, επίσης, και το θέμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης στα Δωδεκάνησα, επισημαίνοντας ότι μπορούν να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν μέσα από τη δεξαμενή της κινητικότητας αλλά και από μετατάξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα άρθρα