Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΠολιτισμόςΕυχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Αστυπαλαίων Ρόδου προς τον Νίκο Κωνσταντινίδη

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Αστυπαλαίων Ρόδου προς τον Νίκο Κωνσταντινίδη

- Διαφήμιση -

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΩΝ ΡΟΔΟΥ «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ»

ΡΟΔΟΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΩΔ/ΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Αγαπητέ μας Κ. Νίκο Κωνσταντινίδη

- Διαφήμιση -

Τα αισθήματα της αληθινής αγάπης μας, του σεβασμού και της μεγάλης εκτίμησης στο πρόσωπό σας είναι δεδομένα και διαρκή. Η προσωπικότητα σας και το μεγαλείο της ψυχής σας, η ανιδιοτελής συνεχής βοήθεια και συμπαράσταση στο σύλλογο μας, μας συγκινεί και ενθαρρύνει κάθε μας βήμα κι έτσι προχωρούμε με τόλμη και αισιοδοξία.

Ειλικρινά πιστέψετε ότι λόγια άξια και δυνατά δε βρίσκουμε για να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και τις ευχαριστίες μας για τα μεγάλα και σπουδαία χειροπιαστά πράγματα που κάνετε για μας και το λαμπερό νησί μας την ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ και για τους ανοιχτόκαρδους ανθρώπους που το κατοικούν .

Το ενδιαφέρον που δείξατε ώστε να στείλετε, με προσπάθεια, ένα φτωχό κορίτσι, μια καλή μαθήτρια να φοιτήσει δωρεάν, 4 χρόνια, στη Φαρμακευτική σχολή του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ της ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ώστε τελειώνοντας να μείνει στο νησί της και να βοηθήσει τους συμπατριώτες της, σας έβαλε στις καρδιές και στη ψυχή των κατοίκων και οι ευχές τους σας συνοδεύουν.

Ακόμα η εμψύχωση και η ευκαιρία που δίνετε σε ένα άλλο κορίτσι να προχωρήσει τις σπουδές της στη ΡΟΔΟ και να επιστρέψει με πολλά εφόδια στην πατρίδα της είναι μια σπουδαία και ιερή πράξη. Να είστε καλά.

Ακόμα με παρέμβαση σας στους κατάλληλους φορείς βοηθάτε το Δήμαρχο Πανορμίτη Κονταράτο να υλοποιήσει το πρόγραμμα του Δήμου που είναι η δημιουργία του Πολυδύναμου Πολιτιστικού Κέντρου γύρω από την εκκλησία της ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑΣ, που θα αναβαθμίσει και θα αυξήσει τον τουρισμό του νησιού .

Ακόμα φροντίσατε να συγκεντρώσετε πολλά βιβλία βοηθητικά για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Αστυπάλαιας, τα οποία εστάλησαν ήδη.

- Διαφήμιση -

Οι μαθητές σας ευχαριστούν θερμά για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνετε γ’ αυτούς.

Αυτά και άλλα πολλά κάνετε για μας. Σίγουρα το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο, αλλά να ξέρετε ότι είναι ολόψυχο, ζεστό και ειλικρινές για σας το σεμνό και αθόρυβο άνθρωπο, το γλυκύτατο φίλο και συμπαραστάτη.

Με εκτίμηση και αγάπη

Το Δ. Σ. του συλλόγου ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΩΝ ΡΟΔΟΥ

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα