Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
27 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΠαρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση με προσωπικό των υπηρεσιών του...

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση με προσωπικό των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος σε Ρόδο, Κω και Κάρπαθο

- Διαφήμιση -

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ.Μάνος Κόνσολας, με παρέμβασή του προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Παπαγεωργίου, ζητά την ενίσχυση των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος στη Ρόδο, την Κω και την Κάρπαθο με νέους πυροσβέστες, που αποφοιτούν εντός του Νοεμβρίου από τη Σχολή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόνσολας ζητά να διατεθούν 10 πυροσβέστες για τις ανάγκες της υπηρεσίας στη Ρόδο, 3 πυροσβέστες με ειδικότητα οδηγού για το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Καρπάθου και 12 πυροσβέστες για τις ανάγκες της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην Κω.

Όπως επισημαίνει ο κ. Κόνσολας «η υποστελέχωση των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος στα νησιά, πρέπει να αντιμετωπιστεί ως άμεση προτεραιότητα. Η συχνότητα και η ένταση των ακραίων καιρικών φαινομένων αλλά και η θωράκιση του τομέα της πολιτικής προστασίας στα νησιά του Αιγαίου, επιβάλλουν την ενίσχυση των υπηρεσιών με προσωπικό».

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Κόνσολα προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, κ. Κικίλια, και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο, κ. Β. Παπαγεωργίου, έχει ως εξής:

- Διαφήμιση -

Προς

       1.Αξιότιμο Κύριο

Βασίλη Κικίλια,

Υπουργό Δημόσιας Τάξης

  1. Αξιότιμο Κύριο

Βασίλη Παπαγεωργίου

Αρχηγό Πυροσβεστικού

- Διαφήμιση -

Σώματος, Αντιστράτηγο

Επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να σας θέσω το ζήτημα της άμεσης ενίσχυσης με προσωπικό των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος στα Δωδεκάνησα.

Η υποστελέχωση των υπηρεσιών και των κλιμακίων αλλά και οι αυξημένες ανάγκες, επιβάλλουν την άμεση διάθεση προσωπικού, από τους πυροσβέστες που θα αποφοιτήσουν από τη Σχολή, εντός του Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί, απαιτείται η μετακίνηση 10 πυροσβεστών για την κάλυψη των αναγκών της πυροσβεστικής υπηρεσίας στη Ρόδο, τριών (3) πυροσβεστών με ειδικότητα οδηγού για το πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρπάθου και 12 πυροσβεστών για την κάλυψη των κενών θέσεων στην πυροσβεστική υπηρεσία στην Κω.

Αντιλαμβάνεστε ότι η γεωγραφική ασυνέχεια, που καθιστά αδύνατη την άμεση παρέμβαση ενισχύσεων αλλά και η άμεση αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και φαινομένων, καθιστούν κορυφαία προτεραιότητα την ενίσχυση και στελέχωση των υπηρεσιών του Π.Σ. στα Δωδεκάνησα.

Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τις ενέργειές σας, σε ό, τι αφορά στην τοποθέτηση προσωπικού στις συγκεκριμένες υπηρεσίες του Π.Σ. στα Δωδεκάνησα.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.