ΑρχικήΡόδοςΠολιτισμόςΓίνετε «Φίλοι της RICHeS»

Γίνετε «Φίλοι της RICHeS»

H RICHeS χρειάζεται τη βοήθεια σας για να συνεχίσει να προσφέρει

Σας αρέσουν οι δραστηριότητες της RICHeS; Πιστεύετε ότι εκδηλώσεις όπως η σειρά ομιλιών Studium Generale και οι Ανοικτές Πόρτες πρέπει να συνεχιστούν; Θέλετε να δείτε περισσότερες θεματικές εκθέσεις όπως για τον «πρώτο τουρίστα» Rottiers και τον ταλαντούχο γιατρό Hedenborg? Αν οι απαντήσεις σας είναι ναι, τότε ζητάμε την οικονομική σας υποστήριξη.

Γίνετε «Φίλοι της RICHeS» – χορηγοί
Για να εξασφαλίσουμε μια σταθερή και μόνιμη υποστήριξη της RICHeS και για να δώσουμε στους πολλούς φίλους μας την ευκαιρία να έχουν μια αμεσότερη σχέση και επαφή με την οργάνωση μας δίνουμε την ευκαιρία να γίνετε Φίλος της RICHeS (FoR – Friends of RICHeS). Αυτή η ετήσια χορηγία διαφέρει από τη συνδρομή μέλους. Η χορηγία FoR δεν συνεπάγεται άλλες υποχρεώσεις ούτε ανανεώνεται αυτομάτως κάθε χρόνο. Εσείς αποφασίζετε αν επιθυμείτε να συνεχίσετε να είστε FoR ή όχι. 

Ως Φίλος της RICHeS – FoR – έχετε τα κάτωθι προνόμια:
1. Προτεραιότητα στις εκδηλώσεις που έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα όπως οι Πολιτιστικοί Περίπατοι και η Συναυλία Jazz στη Βίλα Rees.
2. Δωρεάν ημερολόγιο 2015.
3. Συμμετοχή σε μια ετήσια εκδήλωση αποκλειστικά για τους Φίλους.
4. Ικανοποίηση ότι η χορηγία σας βοηθά τη RICHeS να συνεχίσει την προσφορά και το έργο της και ότι ενισχύετε την πολιτιστική ζωή της πόλης μας.

Η χορηγία είναι ετήσια. Θα είναι σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2015. Το ελάχιστο ποσό είναι 20 €, μεγαλύτερες χορηγίες είναι καλοδεχούμενες.

Ενδιαφέρεστε να γίνετε Φίλος της RICHeS – FoR-;
Στείλτε μας email στο rhodesriches@gmail.com ή καλέστε τη Hannie Παλιού – Van Dijk, ταμία της RICHeS, στο 6947956276

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα