Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
30.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΜετεκλογικό μήνυμα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Δωδ/σου: “Μια νέα περίοδος αρχίζει για το ΠΑΣΟΚ”

Μετεκλογικό μήνυμα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Δωδ/σου: “Μια νέα περίοδος αρχίζει για το ΠΑΣΟΚ”

- Διαφήμιση -

Οι εκλογές τελείωσαν. Ο λαός με δημοκρατικό τρόπο εξέλεξε τη νέα κυβέρνηση του και η νομαρχιακή επιτροπή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ εκφράζει τα συγχαρητήρια της στο ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη του ,όπως επίσης και σε όλους τους νεοεκλεγέντες βουλευτές του νομού μας.

Επίσης επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του στα στελέχη ,τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ για τη συμμετοχή τους στον προεκλογικό αγώνα και στα επτά μέλη του ψηφοδελτίου της Δωδεκανήσου για τη μάχη που έδωσαν με ήθος και ευπρέπεια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια στον καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινό για την επανεκλογή του ως βουλευτή Δωδεκανήσου.

Το ΠΑΣΟΚ έδωσε και στη Δωδεκάνησο μια σκληρή μάχη. Και παρά το γεγονός ότι δέχτηκε ένα ανελέητο πόλεμο από πολλές πλευρές, κατόρθωσε να σταθεί στα πόδια του και να έχει –για μια ακόμη φορά-εκπροσώπηση στη Βουλή.

- Διαφήμιση -

Μια νέα περίοδος αρχίζει για το ΠΑΣΟΚ . Και η δημοκρατική παράταξη μας είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις προσπάθειες της , όπως έκανε πάντα, για την προάσπιση των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

 

Για το ΠΑΣΟΚ

Τιμόθεος Παρασκευάς

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις