Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
21.9 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη στα ΜΜΕ

Δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη στα ΜΜΕ

- Διαφήμιση -

Για την ιδιαίτερα επιτυχημένη εκστρατεία ενημέρωσης κτηνοτρόφων, γεωργών και αλιέων σε νησιά των Κυκλάδων, πάνω σε θέματα πρωτογενή τομέα, ενημέρωσε τα ΜΜΕ ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Η ενημερωτικές συνελεύσεις θα συνεχιστούν σε νησιά των Δωδεκανήσων, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Ο κ. Ζαννετίδης προανήγγειλε την συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 2η FOOD EXPO GREECE  που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από 14-16 Μαρτίου 2015. Στην έκθεση   θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 600 Έλληνες και ξένοι εκθέτες, με νέους τομείς προϊόντων και πλαισιωμένη από μία σειρά καινοτόμων εκδηλώσεων που αναμένεται να προσελκύσουν χιλιάδες επαγγελματίες από την ελληνική αγορά, αλλά και στοχευμένες αγορές του εξωτερικού. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει συνεχίζοντας δυναμικά την προβολή, ανάδειξη και προώθηση προϊόντων που παράγονται στα νησιά Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, από παραγωγούς και μεταποιητικές μονάδες.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για την υπόθεση Χαράλαμπου Κόκκινου και για την στάση του που τον οδήγησε πολιτικά εκτός παράταξης, ο κ. Ζαννετίδης δήλωσε:

- Διαφήμιση -

«Ο κ. Κόκκινος πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του. Ψεύδεται όταν ισχυρίζεται ότι ουδέποτε κλήθηκε από την παράταξη. Κλήθηκε από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, ενώπιον των μελών της παράταξης, να έλθει για συζήτηση του θέματος που είχε ανακύψει με τον κ. Χρήστο Ευστρατίου, αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Ούτε συμμετείχε σε συνεδριάσεις της παράταξης. Δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα και με άλλους περιφερειακούς συμβούλους. Ο Περιφερειάρχης έκανε μεγάλη υπομονή και κατέβαλε προσπάθεια για να προστατεύσει την ενότητα της παράταξης. Όμως, προσπαθούσε μόνος του, αφού η άλλη πλευρά ουδέποτε ανταποκρίθηκε».

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα