Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
23.3 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΗμερίδες / ΣυνέδριαΙΘ’ Πολιτιστικό Συμπόσιο Δωδεκανήσου στη Ρόδο

ΙΘ’ Πολιτιστικό Συμπόσιο Δωδεκανήσου στη Ρόδο

- Διαφήμιση -

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σ. Γ. Τ. Δ. έχει την τιμή να σας ανακοινώσει ότι το ΙΘ’ Πολιτιστικό Συμπόσιο Δωδεκανήσου θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, κατά την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου 2015. Ο ακριβής χρόνος και η διάρκεια του Συμποσίου θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των δηλώσεων συμμετοχής.

Οι ανακοινώσεις πρέπει να αφορούν τη Δωδεκάνησο (συνολικά ή συγκεκριμένο νησί) και να αναφέρονται σε θέματα από την Ιστορία, Αρχαιολογία, Γραμματολογία, Γλωσσολογία, Λαογραφία, Περιβάλλον, Πολιτισμό, Τέχνες κλπ.

Παρακαλούμε, εφόσον επιθυμείτε να λάβετε μέρος στο Συμπόσιο με ανακοίνωσή σας, να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε (ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά) το συνημμένο δελτίο συμμετοχής.

Θεωρούμε χρήσιμο, μαζί με το δελτίο συμμετοχής, να μας αποστείλετε σύντομο βιογραφικό σημείωμα του εισηγητή, καθώς και σύντομη περίληψη της εισήγησης, για να συμπεριληφθούν στο ειδικό τεύχος πρόγραμμα, που θα διανεμηθεί κατά την έναρξη του Συμποσίου. Για όσους θεωρούν ότι ισχύει παλαιότερο βιογραφικό τους, δεν απαιτείται η αποστολή νεωτέρου.

- Διαφήμιση -

Το δελτίο συμμετοχής, το βιογραφικό του εισηγητή και η περίληψη της ανακοίνωσης πρέπει να κατατεθούν στην Οργανωτική Γραμματεία του Συμποσίου, το αργότερο, μέχρι 31 Μαΐου 2015.

Ο χρόνος που δίδεται στον εισηγητή για να παρουσιάσει την εισήγησή του από το βήμα του Συμποσίου είναι 15 λεπτά και παρακαλούμε τους εισηγητές να καθορίσουν τα κείμενά τους σύμφωνα μ’ αυτό το δεδομένο. Το 15λεπτο ισχύει και στην περίπτωση που οι εισηγητές είναι περισσότεροι του ενός. Όμως, στο κείμενο που θα δημοσιευθεί τελικά στον ΚΖ΄ τόμο των «Δωδεκανησιακών Χρονικών» ο εισηγητής θα έχει την ευχέρεια να αναπτύξει το θέμα του με άνεση και χωρίς τον παραπάνω περιορισμό.

Mπορείτε να απευθύνεστε:

–   Στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Μανόλη Μακρή

(Χρ. Παπαχριστοδούλου 3,   851 00 Ρόδος, τηλ. 22410-20104, κ.τ. 6948421195,

e-mail:   manolismakris@gmail.com)

- Διαφήμιση -

–  Στη Γενική Γραμματέα Χαρά Κοσεγιάν

(Πυθαγόρα 9, Ιαλυσός 851 00 Ρόδος, τηλ. 22410-26163, κ.τ. 6973317601,

e-mail: characoseyan@yahoo.gr).

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

το Δ.Σ. της Σ.Γ.Τ.Δ.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.