ΑρχικήΕκδηλώσειςΓια τον άνθρωποΕπιμορφωτικό Πρόγραμμα: «Εφαρμογές Διαδικτύου και ασφαλής περιήγηση σε αυτό, για άτομα τρίτης...

Σχετικά άρθρα

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα: «Εφαρμογές Διαδικτύου και ασφαλής περιήγηση σε αυτό, για άτομα τρίτης ηλικίας»

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο πλαίσιο του έργου “Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου”, βασικός παράγοντας για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου” και συγκεκριμένα μέσω της Δράσης 4, “Εκπαίδευση και υποστήριξη προς τις Τοπικές Κοινωνίες”, διοργανώνει Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με θέμα ” Εφαρμογές Διαδικτύου και ασφαλής περιήγηση σε αυτό, για άτομα τρίτης ηλικίας”. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στη Ρόδο στις 27 και 28 Ιουλίου 2015.

Στόχος του προγράμματος: Είναι γεγονός ότι το ποσοστό χρήσης του Διαδικτύου και των εφαρμογών του από ηλικιωμένους είναι χαμηλό. Είναι επίσης γεγονός ότι λίγοι από αυτούς έχουν βαθύτερη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας αυτών των εφαρμογών, των προβλημάτων που μπορεί να παρουσιαστούν και του τρόπου αντιμετώπισής τους. Έχοντας αυτά τα δεδομένα, το πρόγραμμα αποτελεί μία εστιασμένη και εντατική επιμορφωτική παρέμβαση σε άτομα της τρίτης ηλικίας. Αποσκοπεί στην αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη χρήση του Διαδικτύου, εστιάζοντας στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης. Το προσδοκώμενο αποτέλεσμα είναι να μπορούν να χειρίζονται αποτελεσματικά αυτές τις εφαρμογές, ικανοποιώντας τις επικοινωνιακές τους ανάγκες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται: Σε άτομα της τρίτης ηλικίας.

Πληροφορίες, ωρολόγιο πρόγραμμα και αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε στο σύνδεσμο
Για τη Ρόδο http://action4learning.aegean.gr/program_details.asp?id=195

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Η συμμετοχή στο επιμορφωτικό πρόγραμμα είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες δίνονται βεβαιώσεις συμμετοχής.

Εισηγητής:
Εμμανουήλ Φωκίδης, λέκτορας Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Δείτε το πρόγραμμα

Επικοινωνία-Πληροφορίες
Εμμανουήλ Φωκίδης, Λέκτορας Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Τηλ.: 22410 99238 (10.00 πμ – 14.00 μμ), email: fokides@aegean.gr
Πατρίσια Οίκουτα Μάζζα, Τοπικός συνεργάτης Δράσης 4 στη Ρόδο, Τηλ: 22410 99060 (10.00 πμ – 14.00 μμ)

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα