Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
16.6 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΟικονομίαΣτην Ρόδο το συνέδριο 900 Βρετανών travel agents

Στην Ρόδο το συνέδριο 900 Βρετανών travel agents

- Διαφήμιση -

Σε συνέχεια των συζητήσεων που έγιναν κατά την επίσκεψη του νέου πρόεδρου της TUI κ.  Friedrich Joussen στις αρχές του περασμένου Μαΐου στην Ρόδο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου – Βακιάνη είχαν συνεργασία με την κ. Sharon Harvey, events manager της TUI, σήμερα Πέμπτη, στα γραφεία της Περιφέρειας στην Ρόδο.

Αντικείμενο της συνεργασίας ήταν η επαναβεβαίωση ότι το νησί της αποτελεί προορισμό πρώτης προτεραιότητας για την TUI. Σ’ αυτό το πλαίσιο, συμφωνήθηκε να φιλοξενήσει η Ρόδος, στο διάστημα από 31 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου το συνέδριο  900 Βρετανών travel agents.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για τον τουρισμό του νησιού της Ρόδου και εν γένει της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, δεδομένου του ότι το δίκτυο των travel agents στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι αυτό που έρχεται σε άμεση επαφή με τον πελάτη και μπορεί να επηρεάσει την επιλογή του πολύ καλύτερα, όταν ο ίδιος ο travel agent έχει γνωρίσει τον προορισμό.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα