ΑρχικήΡόδοςΑνυπέρβλητο Μεσαιωνικό υπερθέαμα στο κάστρο Κρητηνίας

Ανυπέρβλητο Μεσαιωνικό υπερθέαμα στο κάστρο Κρητηνίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά η Μεσαιωνική Γιορτή Κάστρου Κρητηνίας το περασμένο Σαββατοκύριακο 27 & 28 Ιουνίου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρητηνίας σε συνεργασία με  την Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τη στήριξη της Τοπικής Κοινότητας Κρητηνίας, του ΔΟΠΑΡ και της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου.

Η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση, κάθε τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, έχει χαραχτεί στην καρδιά των Ροδιτών, ως ένα μοναδικό ταξίδι πίσω στο χρόνο.Ένα διήμερο πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα γεμάτο δρώμενα, παιχνίδια, ζογκλερικά, φωτιές, παραστάσεις, χορούς, και μουσική με τα οποία ψυχαγωγήθηκε πλήθος κόσμου με φόντο το επιβλητικό κάστρο Κρητηνίας.

Μικροί και μεγάλοι ξεναγήθηκαν στη μεσαιωνική γειτονιά μέσα από ασχολίες της καθημερινότητας, μαγεύτηκαν και γεύτηκαν  δεκάδες παραδοσιακές γεύσεις μέσα από το μεγάλο υπαίθριο μαγειρειό που πλέον ολοκληρώνει το σκηνικό αυτής της εκδήλωσης.

Άξιοι συγχαρητηρίων οι δεκάδες εθελοντές και φίλοι της Κρητηνίας που συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης πρωτίστως με μεράκι και αγάπη για τον τόπο μας και τον πολιτισμό μας.Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητηνίας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσους συνέδραμαν, ούτως ώστε ακόμα μια Μεσαιωνική Γιορτή να γίνει πραγματικότητα.

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα