ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΠροσφορά στο Χαμόγελο του Παιδιού για τη Μαρία – Τσαμπίκα

Προσφορά στο Χαμόγελο του Παιδιού για τη Μαρία – Τσαμπίκα

Η οικογένεια της Μαρίας – Τσαμπίκας, που κατοικεί στη γειτονιά των αγγέλων, θέλει γι’ ακόμη μία φορά – με αφορμή και την άφιξη στη Ρόδο αντιπροσωπείας από τον Εθελοντικό Οργανισμό Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «Χαμόγελο του Παιδιού» – να πει ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στην κοινωνία της Ρόδου.

Ύστερα και από την τέλεση της κηδείας του 5χρονου πολυαγαπημένου παιδιού μας, που χάθηκε άξαφνα τα ξημερώματα της 8ης Ιουνίου 2015, σε ηλικία 5 ετών, συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό των 3.315 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε με τον κουμπαρά (κωδικός Θ 207) στους αντιπροσώπους του Χαμόγελου του Παιδιού. Σκοπός της ενέργειάς μας αυτής, η στήριξη του έργου του Οργανισμού που αφορά στην ενίσχυση των παιδιών, που μας έχουν ανάγκη. Προσφορά αναγκαία ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε, υπό την οποία καθίσταται δυσχερέστερη, λόγω και των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζονται, σε ότι αφορά στην παροχή συνδρομής σε Οργανισμούς, όπως αυτός, που επιτελούν ένα εξαίρετο έργο.

Θα θέλαμε, εμείς οι γονείς της Μαρίας Τσαμπίκας, Κατερίνα Δράκου και Κλέων Παπαδάκης, θα ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως, πέραν των συγγενών, των φίλων και των πολιτών που συμπαραστάθηκαν στον πόνο μας, τους ανθρώπους του Χαμόγελου του Παιδιού, καθώς και τις Μαμάδες Ρόδου, για την ανιδιοτελή βοήθειά τους.

Στο αγγελούδι μας είπαμε το τελευταίο αντίο την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, στον Ιερό Ναό Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημήτριου, αλλά η μνήμη του θα είναι αιώνια και θα ζει πάντα μέσα μας.

Εν κατακλείδι θα θέλαμε να επισημάνουμε, τιμώντας τη μνήμη του παιδιού μας, ότι η επιλογή συνδρομής προς το Χαμόγελο του Παιδιού, έγινε διότι το αγγελούδι μας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, προτού φύγει, γνώριζε για τη δράση και το έργο του Οργανισμού.

Οι γονείς: Κατερίνα Δράκου – Κλέων Παπαδάκης

και οι Γιαγιάδες, παππούδες, θείες, θείοι και λοιποί συγγενείς.

 

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα