Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, 2023
14.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΠολιτισμόςΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΜΑΡΙ ΠΑΣΤΙΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ: “Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΜΑΡΙ ΠΑΣΤΙΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ: “Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ”

- Διαφήμιση -

Αν και δεν είναι στις προθέσεις μας να απαντάμε σε δελτία τύπου άλλων Πολιτιστικών Συλλόγων που δεν ανήκουν στην ΟΠΣ Ρόδου, θα θέλαμε να αναφέρουμε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Παστίδας, τον οποίο εκτιμούμε απεριόριστα για το μεγάλο πολιτιστικό έργο που επιτελεί, ότι στην παγκόσμια ημέρα τουρισμού, η οποία διοργανώθηκε από το ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ και τον ΔΟΠΑΡ, η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων ήταν καλεσμένη με όλα τα μέλη της (34 τον αριθμό) να συμμετέχει στην πλατεία Δημαρχείου με παρέλαση και χορευτικά τμήματα.

Η ΟΠΣ Ρόδου προσκλήθηκε από τους διοργανωτές να καλύψει την εκδήλωση, όπως και έγινε δίνοντας δυναμικό παρόν.

Ο Σύλλογος της Παστίδας δεν αποτελεί μέλος της Ομοσπονδίας μας -αν και σκοπός μας είναι να γίνουν μέλη όλοι οι Σύλλογοι του νησιού- και αυτός ήταν ο λόγος που δεν προσκλήθηκε.

Εμείς δεν αποκλείουμε κανένα Σύλλογο και γνωρίζουμε ότι ο Πολιτισμός δεν είναι επιλεκτικός. Επίσης γνωρίζουμε, ότι όλοι οι Σύλλογοι που συνεργάζονται προάγουν καλύτερα και ισχυρότερα το πνεύμα του Πολιτισμού και τα ήθη και έθιμα του τόπου μας.

- Διαφήμιση -

Χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή στους μεμονωμένους Συλλόγους του νησιού μας, είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο μαζί τους και σε κάθε πρόσκληση τους για να πλαισιώσουμε τις πολιτιστικές τους εκδηλώσεις-αν βέβαια καλεστούμε- και να συνεργαστούμε σε όλους τους τομείς του Πολιτισμού.

Ο πολιτισμός δεν είναι θέμα των πολλών ούτε του ενός αλλά ολόκληρης της κοινωνίας του νησιού μας.
Ο Πρόεδρος της ΟΠΣ ΡΟΔΟΥ

Παναγιώτης Εγγλέζος

 

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις