Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
19.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΝέο Δ.Σ. θα προκύψει από την προσεχή Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του Α.Π.Μ.

Νέο Δ.Σ. θα προκύψει από την προσεχή Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του Α.Π.Μ.

- Διαφήμιση -

Το Δ.Σ. του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου Μεσογείου, με βάση και το δεδομένο ότι η Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση από την οποία, σύμφωνα με το Καταστατικό μας, θα προκύψει το νέο Δ.Σ., πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα στο τρέχον έτος, απευθύνει έκκληση-πρόσκληση στα μέλη του (ενεργά και μη) για συμμετοχή στον επίκαιρο προβληματισμό για το μέλλον του Παρατηρητηρίου, λαμβάνοντας υπόψη και τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και αυτές που αφορούν άμεσα στη Μεσόγειο  και στην Ελλάδα.

Θεωρούμε ότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ συναποτελούμε μια ζωντανή οργάνωση, ένα κίνημα εθελοντών, και η παρουσία μας, τόσο στις Γενικές Συνελεύσεις, όσο και στις δράσεις του, είναι κεφαλαιώδους σημασίας και απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε μερικές βασικές λειτουργικές απαιτήσεις μιας Μ.Κ.Ο. (διοργάνωση εκδηλώσεων, πρόσκληση καλεσμένων ομιλητών/τριών, συμμετοχή σε εθνικές και διεθνείς διαβουλεύσεις πάνω στο θέμα της πυρηνικής ενέργειας, κ.λπ.).

Με βάση τα παραπάνω, θα θέλαμε με αυτήν την επιστολή-έκκληση να σας παρακαλέσουμε να εκφράσετε τις παρατηρήσεις σας για τη μέχρι τώρα πορεία του ΑΠΜ, τα κενά ή τις ελλείψεις που τυχόν έχετε εντοπίσει, τι εσείς περιμένετε από ΑΠΜ και, τέλος, αν μπορείτε και πώς να συμβάλετε και να συμμετέχετε στη δράση του.

Όποιος/α θέλει, μπορεί να καταθέσει τις απόψεις του/της αποστέλλοντας μήνυμα, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@manw.org), ή με ταχυδρομική επιστολή στη διεύθυνση του Α.Π.Μ. (ΤΕΕ / Τμ. Δωδεκανήσου, Μητροπόλεως 4, Ρόδος). Ταυτόχρονα, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο κ. Σάββα Καραγιάννη (6944135065), τον γραμματέα κ. Πάρι Παπαθεοδώρου (6974500231), ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του Δ.Σ. του Α.Π.Μ.

- Διαφήμιση -

Η προσεχής Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του Α.Π.Μ. θα είναι μια ευκαιρία εμβάθυνσης και περαιτέρω εξειδίκευσης των προβληματισμών και προτάσεων που θα προκύψουν από την επιδιωκόμενη «εσωτερική διαβούλευση». Σας ενθαρρύνουμε μάλιστα να θέσετε υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. του ΑΠΜ και σας περιμένουμε στη Γ. Συνέλευση και στη συζήτηση που θα ακολουθήσει! Ο τόπος και ο χρόνος διεξαγωγής της Γ.Σ. θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το Δ.Σ. του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου Μεσογείου.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα