Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023
22.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΟικονομίαΑυτοψίες και επίβλεψη έργων από το Δήμαρχο Ρόδου, κο Φώτη Χατζηδιάκο,...

Αυτοψίες και επίβλεψη έργων από το Δήμαρχο Ρόδου, κο Φώτη Χατζηδιάκο, στην περιοχή Αφάντου

- Διαφήμιση -

Ο Δήμαρχος Ρόδου, στα πλαίσια των προγραμματισμένων, επισκέψεων του στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες της Ρόδου, επισκέφθηκε σήμερα τη Δημοτική Κοινότητα Αφάντου.

Κατά τη διάρκεια της ολοήμερης επίσκεψης του, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Μανώλη Λόγγο για τα άμεσα ζητήματα της περιοχής, να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής, καθώς και να πραγματοποιήσει επιτόπιους ελέγχους σε δομές και υποδομές του Δήμου στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αφάντου, επέβλεψε την κατασκευή τοιχίου  στην περιοχή, μοναστήρι  «Παραμυθίας» και τα αντιπλημμυρικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στον  ποταμό «Πλατή»,  για τον οποίο υπάρχει μελέτη ενταγμένη στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, που αφορά στην   κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων, και επισκέφτηκε την περιοχή του Σκοπευτηρίου Αφάντου, για την οποία έχει προγραμματιστεί  η επιδιόρθωση του αγροτικού δρόμου.

- Διαφήμιση -

Τέλος, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στο παλιό «Τουβλάδικο» τις κατασκηνώσεις  στα Κολύμπια,  για τις οποίες δήλωσε πως «θα πραγματοποιηθούν σύντομα όλες οι απαραίτητες  ενέργειες, προκειμένου να  τεθούν προς αξιοποίηση», καθώς και το Βρεφονηπιακό- Παιδικό Σταθμό  στ’  Αφάντου.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις