Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
25.6 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΟικονομίαΣυνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ρόδου με τους Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ρόδου με τους Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου

- Διαφήμιση -

Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Πρωτογενούς Τομέα και  Επιχειρηματικότητας  κ. Γιώργο Πόκκια, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα αγροτικής οδοποιίας και πολιτικής προστασίας κ. Αγαπητό Πάλλα και τον Εντεταλμένο  Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρη Καραντζιά, πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 19 Νοεμβρίου συνάντηση εργασίας στην Δημοτική Κοινότητα Σορωνής με τους Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου.

sinantisi-dimarxou-kamiros02

Στη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων για τα προβλήματα της κάθε περιοχής. Συγκεκριμένα τέθηκε:

α) το θέμα των προβλημάτων στους αγροτικούς δρόμους που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή, για το οποίο γίνεται προγραμματισμός  για τη βελτίωση του οδοστρώματος σε όλο το αγροτικό δίκτυο της περιοχής

- Διαφήμιση -

β) το θέμα της συντήρησης και της αντικατάστασης των παιδικών χαρών, για το οποίο ο δήμαρχος ανέφερε ότι θα πρέπει να εκπονηθεί συνολική μελέτη και

γ) θέματα βιολογικού και αποχετευτικού των κοινοτήτων. Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα η ΔΕΥΑΡ προωθεί συνολικά μελέτη για τις ανάγκες των κοινοτήτων, προκειμένου να προχωρήσει σε χωροθετήσεις.

Δ) Τέλος, για την κατασκευή νέων και ολοκλήρωση ημιτελών μελετών αρδευτικών έργων, ανατέθηκε στις Τεχνικές Υπηρεσίες η άμεση διεκπεραίωση τους, ενόψει της ένταξής τους στο πρόγραμμα Ο.Π.Α.Α.Χ ., του επόμενου έτους.

Ο Δήμαρχος εξήγησε στους προέδρους τη δύσκολη οικονομική θέση που βρίσκεται ο Δήμος λόγω της έλλειψης κρατικών χρηματοδοτήσεων, αλλά και της κατάργησης του ΔΗ.ΦΟΔΩ και ζήτησε από εκείνους να συντονίσουν το εργατοτεχνικό προσωπικό τους σε θέματα καθημερινότητας, τόσο ενόψει του χειμώνα, όσο και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.