ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΑναβαθμίζεται το οδικό δίκτυο της Ιαλυσού. Αυτοψία στα έργα ασφαλτόστρωσης

Αναβαθμίζεται το οδικό δίκτυο της Ιαλυσού. Αυτοψία στα έργα ασφαλτόστρωσης

Σχετικά άρθρα

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες ασφαλτόστρωσης και επιδιόρθωσης δρόμων σε όλη τη δημοτική ενότητα Ιαλυσού.

Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος συνοδευόμενος προχθές (Τρίτη) από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Αγροτικής Οδοποιίας κ. Αγαπητό Πάλλα, καθώς και την πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Ιαλυσού κ. Ερμιόνη Μπότσαρη, αλλά και μέλη του τοπικού συμβουλίου, επέβλεψε την ασφαλτόστρωση του δρόμου πίσω από το σχολικό συγκρότημα Ιαλυσού. Η εργολαβία συνεχίζεται και στο δρόμο μπροστά από το σχολικό συγκρότημα και η ολοκλήρωσή της θα ικανοποιήσει ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας διευκολύνοντας την πρόσβαση μαθητών και γονέων.

Αξίζει να τονιστεί ότι σε εξέλιξη βρίσκεται και δεύτερη εργολαβία, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν οι εκτεταμένες ανάγκες επιδιόρθωσης και ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου της περιοχής.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Ρόδου τόνισε ότι «γίνεται μία ιεράρχηση στον προγραμματισμό των ασφαλτοστρώσεων προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες τουριστικών δήμων ενόψει του ξεκινήματος της τουριστικής σεζόν ενώ έχει δρομολογηθεί σειρά έργων ασφαλτόστρωσης και στις άλλες δημοτικές ενότητες ώστε σταδιακά και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες του δήμου να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο τόσο στην πόλη όσο και στις δημοτικές ενότητες».

Σε ανάλογο πνεύμα ακολούθησε σύσκεψη την οποία απασχόλησαν προβλήματα της καθημερινότητας με τον προγραμματισμό δράσεων και πρωτοβουλιών.

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα