Ο λογαριασμός μου

Τρόφιμα στους πρόσφυγες από τις γυναίκες των Μασσάρων

Facebook
X
LinkedIn
Email
Διαφήμιση

Τρόφιμα στους πρόσφυγες από τις γυναίκες των Μασσάρων

Η Ρόδος αποτελεί ένα τρανταχτό παράδειγμα αλληλεγγύης νησιού όπου η κινητοποίηση οργανωμένων συλλόγων, εθελοντικών ομάδων, ντόπιων ξενοδόχων και επιχειρηματιών, συμβάλει τα μέγιστα στον κοινό σκοπό: την παροχή των απαιτούμενων ανθρωπιστικών υπηρεσιών προς τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που φτάνουν στο νησί ως μέσο σταθμό για τη μετεπιβίβασή τους στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζεται η συνδρομή των πολιτών σε τρόφιμα, με τελευταία αυτή του νεοσύστατου Συλλόγου Γυναικών «Οι Μασσαρενές».

Ο Σύλλογος Γυναικών επισκέφτηκε το Κέντρο Προσωρινής Διαμονής, διαπίστωσε τις ελλείψεις σε τρόφιμα και συγκέντρωσε ποσότητα τροφίμων την οποία μετέφερε σήμερα στο Κέντρο η ομάδων των γυναικών εθελοντριών που δραστηριοποιείται καθημερινά εκεί.

Αξίζει να τονιστεί ότι το Κέντρο φιλοξενεί χτες (Πέμπτη) 32 αφιχθέντες οι οποίοι θα αναχωρήσουν άμεσα.

Ο δήμαρχος Ρόδου ευχαριστεί το Σύλλογο Γυναικών, αλλά και όλους όσοι συνέδραμαν και θα συνεχίσουν να συνδράμουν τονίζοντας ότι «η συμμαχία με την τοπική κοινωνία ήταν από την αρχή η βάση ώστε η προσωρινή διαμονή των μεταναστών να είναι όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινη όπως αξίζει σε μια σύγχρονη κοινωνία σαν  τη δική μας».

Διαφήμιση

Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!