ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςΜε τρεις απουσίες θα παρουσιαστεί αύριο (20:00) στο Μετς ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος…

Με τρεις απουσίες θα παρουσιαστεί αύριο (20:00) στο Μετς ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος…

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα μας στο μπάσκετ με καρότσι θα αντιμετωπίσει τον Π.Α.Σ.Κ.Α., στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου και στόχος είναι το αήττητο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Μανώλης Ευσταθίου δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Κώστα Ζαραγκότα, Νίκο Δαούλα και Ντιμιτάρ Βασίλεβ, ενώ οι υπόλοιποι θα φορέσουν κανονικά τη φανέλα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο Μετς. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα στο «Βενετόκλειο» και η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Αθήνα. Στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς θα παρουσιαστούν οι: Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Ατνάν Χαμαντί, Βαλάντης Παππάς, Χρήστος Μιχαήλου, Ανδρέας Λουκάς, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Μανώλης Στυλιανακάκης, Χρήστος Μαρτσάκης και Μανώλης Χατζηκαντής.

Μετς (20:00): Π.Α.Σ.Κ.Α.- Γ.Σ. Δωδεκανήσος (όμιλος νότου) (Αποστολίδης- Ξυλάς)

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΡ FM

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Π.Α.Σ.Κ.Α. και τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα μεταδοθεί «ζωντανά» αύριο στις 20:00 από το ραδιοφωνικό σταθμό ΤOP FM (102.4). Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του σταθμού Παναγιώτη Διακοφώτη και τους συνεργάτες του για τη συμπαράσταση τους στην ομάδα μας.

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα