Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
23.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευση«Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος Βελτίωσης της Παραγωγής και Εμπορίας...

«Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος Βελτίωσης της Παραγωγής και Εμπορίας Μελιού έτους 2016

- Διαφήμιση -

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος Βελτίωσης της Παραγωγής και Εμπορίας Μελιού έτους 2016, Δράση 1.3- «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» θα πραγματοποιηθούν εκπαιδεύσεις μελισσοκόμων.

Όσοι μελισσοκόμοι επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν στις εκπαιδεύσεις αυτές,  που θα γίνουν στη Ρόδο και στη Σύμη, με συνεργαζόμενο φορέα το Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Ρόδου. Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκπαιδεύσεων είναι  6 και 7  Ιουνίου 2016  στη Σύμη, και 8, 9 και 10  Ιουνίου 2016 στη Ρόδο στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κρεμαστής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου στη Ρόδο τηλ. 2241364915 , και στο Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Ρόδου, τηλ. 6936587836.

 

- Διαφήμιση -

Ε.Π.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα