ΑρχικήΡόδοςΤουρισμόςΣυνεχίζονται οι βραβεύσεις στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters)...

Συνεχίζονται οι βραβεύσεις στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου

Επτά ακόμη φίλοι της Ρόδου τιμήθηκαν με ειδικό έπαινο από το Δήμαρχο Ρόδου κύριο Φώτη Χατζηδιάκο στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου. Η απονομή των επαίνων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου της Ρόδου από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

 

Πρόκειται για την κυρία Birte και για τον κύριο Rene Nielsen από τη Δανία οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για ογδοηκοστή φορά και οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Als». Η κυρία Birte και ο κύριος Rene Nielsen δήλωσαν ότι γι΄ αυτούς η Ρόδος είναι η δεύτερη θερινή τους κατοικία. Το ζευγάρι συνόδευσε στο Δημαρχείο η επιχειρηματίας κυρία Πόπη Φραντζή.

Τιμητική διάκριση έλαβαν η κυρία Johanna και ο κύριος Willem Bax από την Ολλανδία οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Dionysos» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για εξηκοστή φορά καθώς και η κόρη τους Rihanne Bax η οποία φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για εικοστή πέμπτη φορά. Ο κύριος και η κυρία Bax επισκέφθηκαν για πρώτη φορά τη Ρόδο πριν από σαράντα εννέα χρόνια και από τότε την επισκέπτονται κάθε χρόνο. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια επισκέπτονται το νησί δύο φορές το χρόνο. Ο κύριος Willem Bax υπήρξε οικονομικός διευθυντής σε πολυεθνική εταιρία με ανθρώπινο δυναμικό δεκαοκτώ χιλιάδων ατόμων και ήταν ο επικεφαλής σχεδιασμού της διαχείρισης χαρτοφυλακίου ύψους είκοσι δισεκατομμυρίων ευρώ. Πλέον είναι συνταξιούχος. Η κόρη τους Rihanna Bax είναι οικονομική διευθύντρια της μεγαλύτερης software εταιρίας στην Ολλανδία. Την οικογένεια Bax συνόδευσε στο Δημαρχείο ο δημοσιογράφος κύριος Νεκτάριος Καλογήρου.

Τιμητική διάκριση δόθηκε και στην κυρία Eveline και στον κύριο Hanspeter Gabriel από την Ελβετία οι οποίοι φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για τριακοστή πέμπτη φορά. Το ζευγάρι ήρθε για πρώτη φορά στη Ρόδο το 1973. Θεωρεί το νησί πανέμορφο όπως επίσης και τη φύση του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους ντόπιους κατοίκους, στον ανοικτό χαρακτήρα τους και στη φιλική συμπεριφορά που έχουν απέναντι στους τουρίστες. Με πολλούς από αυτούς πλέον έχουν στενές φιλικές σχέσεις. Για το λόγο αυτό επισκέπτονται τη Ρόδο κάθε χρόνο δύο φορές. Την κυρία Eveline και τον κύριο Hanspeter Gabriel συνόδευσε στο Δημαρχείο ο κύριος Μανώλακας.

Σημειώνεται ότι οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες της Ρόδου αποτελούν ένα πολύτιμο στοιχείο του Ροδιακού τουρισμού καθώς είναι αυτοί που στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας στηρίζουν το Ροδιακό τουριστικό προϊόν και το προωθούν με κάθε ευκαιρία στους συμπατριώτες τους.

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα