ΑρχικήΡόδοςΤουρισμόςΤιμητικές διακρίσεις για τους πιστούς φίλους της Ρόδου

Τιμητικές διακρίσεις για τους πιστούς φίλους της Ρόδου

Δέκα φίλοι της Ρόδου τιμήθηκαν με την ειδική τιμητική διάκριση που απονέμεται στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες (Repeaters) της Ρόδου από το Δήμαρχο Ρόδου κύριο Φώτη Χατζηδιάκο, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ρόδου.

Πρόκειται για την κυρία Theresia και τον κύριο Adrianus Van Dooremalen από την Ολλανδία οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για εικοστή πέμπτη φορά και οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Sun Beach». Η κυρία Theresia και ο κύριος Adrianus Van Dooremalen δήλωσαν ότι η Ρόδος είναι το δεύτερο σπίτι τους και ότι την επισκέπτονται συνέχεια γιατί στο νησί αυτό γίνονται αποδέκτες μεγάλης αγάπης. Το ζευγάρι συνόδευσε στο Δημαρχείο ο Room Division Manager του ξενοδοχείου «Sun Beach» κύριος Φίλιππος Μακρογιάννης.

Τιμητική διάκριση έλαβαν επίσης η κυρία Brunhilde και ο κύριος Hans Juergen Bott από τη Γερμανία οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Rodos Palladium» και οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για εικοστή πέμπτη φορά. Ο κύριος και η κυρία Bott δήλωσαν ότι έρχονται με μεγάλη χαρά κάθε χρόνο στη Ρόδο αφού λατρεύουν τον ήλιο και τη θάλασσά της. Την οικογένεια Bott συνόδευσε στο Δημαρχείο ο μουσικός κύριος Γεώργιος Χατζηαντώνης.

Τιμητική διάκριση δόθηκε και στην κυρία Anne και στον κύριο James Perry από τη Μεγάλη Βρετανία καθώς και στα παιδιά τους Robert και Elisabeth Perry οι οποίοι φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για εικοστή πέμπτη φορά και για δέκατη όγδοη χρονιά. Η οικογένεια διαμένει στο ξενοδοχείο «Atlantica Princess Hotel» το οποίο όπως είπαν επιλέγουν για την εξαιρετική εξυπηρέτησή του και τη στενή σχέση που έχουν αποκτήσει με τους ξενοδόχους και το προσωπικό του ξενοδοχείου ενώ δήλωσαν λάτρεις της Μεσαιωνικής Πόλης. Την οικογένεια Perry συνόδευσε στο Δημαρχείο ο διευθυντής του ξενοδοχείου «Atlantica Princess Hotel» κύριος Θεοχάρης Θεοχάρους.

Τέλος τιμητική διάκριση δόθηκε στην κυρία Viviane και στον κύριο Roland De Wolf Pattyn από το Βέλγιο οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Paris Hotel» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για δέκατη φορά, οι οποίοι επίσης δήλωσαν λάτρεις του νησιού μας.

Οι έπαινοι απονεμήθηκαν στους φίλους της Ρόδου από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

 

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα