ΑρχικήΡόδοςΠολιτισμόςTιμητικές διακρίσεις δώθηκαν σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες του νησιού

Tιμητικές διακρίσεις δώθηκαν σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες του νησιού

Η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου τίμησε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες του νησιού την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016. Λόγω των ειδικών συνθηκών, η απονομή έγινε στο ξενοδοχείο «Blue Bay» όπου διέμεναν οι τιμώμενοι. Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμαν η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κυρία Βεατρίκη Σέρβου και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κύριος Κωνσταντίνος Χατζίκος. Συγκεκριμένα, την ημέρα εκείνη, τιμήθηκαν για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στη Ρόδο οι εξής φίλοι της:

• Η κυρία Paulien και ο κύριος Freddy Kondyzer από την Ολλανδία οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Blue Bay» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για δωδέκατη φορά. Η κυρία και ο κύριος Kondyzer επιλέγουν σταθερά το ξενοδοχείο «Blue Bay» για τη διαμονή τους καθώς έχουν αναπτύξει φιλικές σχέσεις με το προσωπικό του ξενοδοχείου.

• Η κυρία Jacqueline Wonters από την Ολλανδία που διέμενε στο ξενοδοχείο «Blue Bay» και που φέτος βρέθηκε στη Ρόδο για δέκατη φορά. Η κυρία Wonters δήλωσε ότι ένας από τους βασικούς λόγους που επισκέπτεται επαναλαμβανόμενα τη Ρόδο και διαμένει σταθερά στο ξενοδοχείο «Blue Bay» είναι το πολύ φιλικό και ευγενικό προσωπικό του ξενοδοχείου.

• Ο κύριος Sjors Van Summeren από την Ολλανδία που διέμενε στο ξενοδοχείο «Blue Bay» και που φέτος βρέθηκε στη Ρόδο για δέκατη φορά. Ο κύριος Van Summeren επιμένει σταθερά να διαμένει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο καθώς έχει επίσης αναπτύξει φιλικές σχέσεις με το προσωπικό του.

• Ο κύριος Peter De Beer από την Ολλανδία που διαμένει πλέον μόνιμα στη Ρόδο σε ιδιόκτητη κατοικία. Όμως βρίσκεται συνέχεια στο ξενοδοχείο «Blue Bay» όπου διέμενε σταθερά πριν αποκτήσει το δικό του σπίτι, καθώς έχει επίσης αναπτύξει φιλικές σχέσεις με το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Η τελετή διοργανώθηκε από την υπεύθυνη υποδοχής του ξενοδοχείου «Blue Bay» κυρία Ηλιάνα Κυπραίου και σε αυτήν συμμετείχαν οι διευθυντές του ξενοδοχείου κύριοι Εμμανουήλ Τυλάκης και Πέτρος Γιακουμής και ο FMB manager κύριος Ανδρέας Χατζηχαραλάμπους.

Σύμφωνα με την κυρία Κυπραίου, όταν οι τιμώμενοι ερωτήθηκαν από εκείνην εάν βαριούνται να επισκέπτονται κάθε χρόνο τη Ρόδο και να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, εκείνοι της απάντησαν ότι η Ρόδος είναι η δεύτερη πατρίδα τους, το ξενοδοχείο «Blue Bay» το δεύτερο σπίτι τους ενώ το προσωπικό είναι η δεύτερη οικογένειά τους.

Ο κύριος Fred Kondyzer έχει ένα κινητικό πρόβλημα το οποίο προέκυψε τώρα τελευταία και ενώ οι γιατροί του συνέστησαν να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό σε επέμβαση, εκείνος επέλεξε να επισκεφθεί πρώτα το αγαπημένο του νησί και όταν θα επέστρεφε στην πατρίδα του να προχωρήσει στην επέμβαση.

Ο κύριος Peter De Beer αγαπά τόσο πολύ τη Ρόδο, που φέτος ενοικίασε μία κατοικία και θα μείνει για πρώτη φορά ολόκληρο το χειμώνα στο νησί.

Ο κύριος Sjors Van Summeren παρά το νεαρό της ηλικίας του επιλέγει να κάνει διακοπές μόνιμα στη Ρόδο μακριά από την οικογένεια και τη σχέση του.

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα