Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
19.1 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΓια τον άνθρωποΧριστουγεννιάτικη πανδαισία στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Χριστουγεννιάτικη πανδαισία στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

- Διαφήμιση -

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016. Γονείς, συγγενείς, μαθητές και φίλοι του σχολείου απόλαυσαν το πλούσιο πρόγραμμα, που είχε διαμορφωθεί ειδικά για αυτή την ημέρα και έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων.

Στις 17:00 η θεατρική παράσταση του νηπιαγωγείου «Οι μελωδίες των Χριστουγέννων χάθηκαν» σε διασκευή-σκηνοθεσία Βούλας Μαράντου, ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους. Μια συναρπαστική περιπέτεια, με ήρωες τους μικρούς μυστηριολόγους, κατάφερε να δώσει λύση στο μυστήριο των χαμένων χριστουγεννιάτικων μελωδιών και έτσι τα Χριστούγεννα δεν αναβλήθηκαν.

Στη συνέχεια, την εκδήλωση πλημμύρισαν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες της παιδικής ορχήστρας και της χορωδίας του σχολείου, υπό τη διεύθυνση  του κ. Γιάννη Χατζή, καθώς και της εφηβικής χορωδίας «Αρίων». Ακολούθησαν τα χορευτικά σύνολα του σχολείου με αθλητικό χορό, υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Λεβέντη, αεροβική γυμναστική, υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Ριζοπούλου και μπαλέτο και jazz, υπό τη διεύθυνση της κ. Ναταλί Σέρβου.Το Tango,το Rock ‘n’ Roll και ο κλασικός χορός, έδωσαν τη δική τους χριστουγεννιάτικη νότα και μάγεψαν το κοινό.

Στις 19:00 η θεατρική παράσταση των μαθητών της Α’ και Β΄ Δημοτικού «Μαγικά Χριστούγεννα» σε διασκευή της κ. Μυρσίνης Λενούδια,ετοίμασε το σκηνικό της Μεγάλης Γιορτής.Στη σχολή των μάγων οι μαθητευόμενοι μάγοι παρουσίασαν στους δασκάλους με επιτυχία,τη δύναμη του μαγικού ραβδιού!Τελικά,οι μάγοι,οι νεράιδες και τα ξωτικά συνεργάστηκαν για να θριαμβεύσουν το καλό και η ειρήνη,ώστε να σωθούν τα Χριστούγεννα.

- Διαφήμιση -

Παράλληλα με το πρόγραμμα των παραστάσεων,εξελισσόταν το δημιουργικό  χριστουγεννιάτικο bazaar.Οι μαθητές του Δημοτικού,του Γυμνασίου,οι εκπαιδευτικοί και γονείς του σχολείου για άλλη μια χρονιά διοργάνωσαν με πολλή αγάπη και μεράκι ένα ευφάνταστο Bazaar με χειροποίητες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.Scrable καδράκια, πήλινα ρόδια, ξύλινες κατασκευές και πολλές ακόμη πρωτότυπες δημιουργίες ετοιμάστηκαν για να σκορπίσουν αγάπη και να δοθούν σε αγαπημένα πρόσωπα. Τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν τα γλυκά και αλμυρά εδέσματα φτιαγμένα από τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου.

 Τα έσοδα από το φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα διατεθούν στον Σύλλογο «Φλόγα».

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα