ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΠρόγραμμα Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου των εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία»

Πρόγραμμα Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου των εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία»

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 η δεύτερη φάση του Προγράμματος Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου από την Α΄τάξη Λυκείου των εκπαιδευτηρίων.

Το Πρόγραμμα που προωθεί το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου, στόχο έχει την εξοικείωση των μαθητών με τα κοινά. Η Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου, εντάχθηκε ως δράση στο μάθημα Πολιτική Παιδεία που διδάσκεται στα παιδιά, από την εκπαιδευτικό τους, κ.Ειρήνη Παπακωνσταντίνου.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της προσομοίωσης, στους μαθητές απονεμήθηκαν αναμνηστικές βεβαιώσεις συμμετοχής από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού κ.Στέργο Παρδαλό ο οποίος έχει και την ευθύνη για την υλοποίηση του προγράμματος.

Στην απονομή συμμετείχαν επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ.Μίλτος Παγκάς ο οποίος παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συνεδρίαση και συνεχάρη τους συμμετέχοντες, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Σάββας Διακοσταματίου, ο οποίος επίσης παρευρέθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου κατά την απονομή.

prosomiosi-dimotikou-simvouliou01

Στη συνέχεια τα παιδιά, οδηγήθηκαν στην Αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου, όπου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου κ.Φώτη Χατζηδιάκο, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα