Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
16.6 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευση«Η διδασκαλία και η αξιολόγηση των Μαθηματικών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις-νέοι δρόμοι και...

«Η διδασκαλία και η αξιολόγηση των Μαθηματικών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις-νέοι δρόμοι και αλλαγή φιλοσοφίας»

- Διαφήμιση -

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο Μαθηματικών των Νομών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων κ. Ιωάννη Καραγιάννη,με αφορμή τις αλλαγές στην εξεταστέα ύλη καθώς και τις συμπληρώσεις που δόθηκαν από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. στη διαχείριση της διδακτέας ύλης καθώς και του νέου «ύφους» των θεμάτων των Μαθηματικών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις,διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Η διδασκαλία και η αξιολόγηση των Μαθηματικών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις-νέοι δρόμοι και αλλαγή φιλοσοφίας».

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 στις 18:30 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Μετά την κύρια ομιλία θα ακολουθήσει ομιλία του κυρίου Κώστα Μαλλιάκα, Καθηγητή Μαθηματικών του 1ου Γ.Ε.Λ. Ρόδου με έμφαση στην  δομή και την διάρθρωση των  θεμάτων καθώς και  στατιστικών στοιχείων των εξετάσεων  και θα πραγματοποιήσουν ομιλίες με παρεμβάσεις  ο κύριος Άγγελος Ανανίας, μαθηματικός, Περιφερειακός Σύμβουλος Εντεταλμένος Δια Βίου Μάθησης, ο κύριος Θανάσης Βυρίνης, μαθηματικός, Πρόεδρος των Φροντιστών Δωδεκανήσου και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής  του παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Δωδεκανήσου.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κύριος Κυριάκος Κυριακούλης, Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

- Διαφήμιση -

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του κ. Καραγιάννη, με τίτλο: «Επανάληψη στα Μαθηματικά Προσανατολισμού της Γ΄Λυκείου». Επίσης, θα προσφερθούν εκπαιδευτικά βιβλία του συγγραφέα Γιάννη Καραγιάννη σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Είσοδος Ελεύθερη.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Rodosreport.gr, Rodiaki.gr, Dimokratiki.gr, Iporta.gr, 12vima.gr

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα