ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηTo Δημαρχιακό Μέγαρο επισκέφθηκε η Γ΄Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής

To Δημαρχιακό Μέγαρο επισκέφθηκε η Γ΄Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής

Σχετικά άρθρα

To Δημαρχιακό Μέγαρο επισκέφθηκαν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, οι μαθητές των τεσσάρων τμημάτων της Γ΄Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους, κ.κ. Κατερίνα Παπόρη, Μαρία Τσιμπιδάκη, Γεωργία Μεταξωτού και το δάσκαλό τους κ. Άρη Χατζή.

Οι μικροί μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του Δημαρχείου από την προϊσταμένη του τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου κ. Σεβαστή Σκιαθίτη. Κατά την ξενάγηση, ενημερώθηκαν για την ιστορία του κτηρίου, τις υπηρεσίες του Δήμου και τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην ενημέρωση συμμετείχαν, η Ληξίαρχος του Δήμου κ. Κόμισσα Βαλερίου και η προϊσταμένη του τμήματος Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων κ. Μαρία Καραμπίνη.

Στη συνέχεια, τα παιδιά υποδέχθηκε στην αίθουσα εθιμοτυπίας ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Στέργος Παρδαλός, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη σχέση του Δήμου με τον πολίτη, και να συνομιλήσουν για θέματα που τα απασχολούν και που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου.

Στους μικρούς μαθητές δόθηκαν αναμνηστικές βεβαιώσεις, ενώ ο Αντιδήμαρχος κ. Στέργος Παρδαλός, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία τους, η οποία εξελίχθηκε σε μια αξιόλογη εκπαιδευτική δράση, ιδιαίτερα ευχάριστη και εποικοδομητική για τα παιδιά.

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα